Çarşamba, Aralık 29, 2010

Beylikdüzüspor'dan görkemli gece



Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Beylikdüzüspor, 20. yaşını büyük bir coşku ile Kaya Ramada Otel’de kutladı. 1990 Yılında kurulan Mavi-Beyazlılar, 20. Yıl Balosu’nu Kaya Ramada Otel’in Balo salonunda gerçekleştirdi. Büyük bir katılımla gerçekleşen 20. Yıl Balosunda ünlü sanatçı Hakan Altun Sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 


Spor, Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleşen gecede yöneticilerin birçoğunun katılım göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. Gecede ilk konuşmacı olarak sahneye çıkan Kulüp Başkanı Tayfun Şen, Beylikdüzüspor’u seven ve “Ben Beylikdüzü’lüyüm” diyen herkesin bu güzel geceye katılarak camiaya destek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Beylikdüzüspor’un Bölgeye ilerleyen yıllarda büyük bir hareketlilik getireceğini söyleyen Başkan Şen, 2. Lig’de Bayan Voleybol takımı ile büyük bir çığır açtıklarını, bunu futbol ile bağdaştırıp çok daha iyi bir potansiyele sahip olduklarını göstereceklerini söyledi. 


20 yaşını doldurmuş bir kulüp olarak çok daha büyük bir başarılara imzalarını koymaları gerektiğini söyleyen Başkan Şen, şöyle konuştu: “Bu sezon voleybol ve futbolda şampiyonluk bekliyoruz. Bu şampiyonlukları yakalamak ve hedefe ulaşmak için sizlerin büyük desteğine ihtiyacımızın olduğunu buradan belirtmek istiyorum. İnşallah bu desteği sizlerden alarak bu camiayı arzu ettiği yere taşımak ta bizlere nasip olur. Üzüntüyle görmekteyiz ki dostluk, arkadaşlık, komşuluk gibi yerel değerlerin yanı sıra; sevgi, saygı ve  barış gibi temek değerler giderek gölgelenmektedir. Bizler bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldıracak gücün gençlik olduğuna inanıyoruz. Sporun üstün erdemleri ve etik değerleri içinde gençlerimizi eğitmenin bizim için şerefli bir hizmet olacağını düşünerek, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan Başta Beylikdüzü Kaymakamımız Yusuf Odabaş, Emniyet müdürümüz, belediye başkanımız Yusuf Uzun, meclis üyelerimiz, belediye personeli, kulüp başkanlarımız ve siz güzel insanlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu tür dayanışma gecelerinin her zaman kulüplere katkı sunması gerekiyor. Bizlere katkı sunan herkese yönetim kurulu arkadaşlarım ardına teşekkür eder, desteklerini bizlerden esirgememelerini istiyoruz.”


Uzun: Desteğimiz devam edecek
2012 yılı için İstanbul’un Avrupa Spor Başkenti seçildiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “2012’ye doğru giderken sporu yaygınlaştıralım. Sporun yaygınlaşması ve profesyonel manada gelişmesine büyük katkıda bulunan Beylikdüzü Spor Kulübü’nü 20. yılına ulaştıran herkese teşekkür ediyorum. Çoğu zamanda spor deyince akla futbol geliyor. 22 kişi oynuyor, yüz binler, milyonlar seyrediyor. Hâlbuki spor algısı böyle olmamalıdır. Hepimizin hayatında sporu çeşitli branşlarda yaşadığımız ve yaşattığımız bir noktaya taşıyalım. Tabiî ki bu noktada spor kulüplerine çok önemli görev düşüyor. Yerel yönetim olarak bizde taşın altına elimizi koyuyoruz. Beylikdüzü Spor Kulübü’nü desteklemeye devam ediyoruz” diye konuştu.


İdeallerinin her branşı kendi dalında kulüp haline getirmek olduğunu ifade eden Başkan Uzun, “Sörf kulübü gündemimizde, onlara bir yer tahsis ettik. Sualtı sporlarını desteklemeye devam ediyoruz. Beylikdüzü Spor Danışma Kurulu, Beylikdüzü’nde sporu koruyup yaygınlaştırmak için çalışmalarını yürütüyor. Onların projelerini elimizden geldiğince desteklemeye hazırız. Kaldı ki İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti ilan edildi. Bunu fırsat bilerek, 2012’ye doğru giderken sporu yaygınlaştıralım” dedi.
Spor yapma alışkanlığının küçük yaşlarda edinildiğini kaydeden Kaymakam Yusuf Odabaş, okulların bu konuyla ilgili çalışma yaparak, konuya eğilmesini istedi. Odabaş, sağlıklı bir hayat için herkesin spor yapmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.


Katılım memnun etti
Kaya Ramada Otel’in Balo salonunda yapılan Beylikdüzüspor’un 20. Yıl balosuna katılım yönetimi memnun etti. Beylikdüzü Kaymakamımı Yusuf Odabaş, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye personeli, Kulüp Başkanları, Vefaspor Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, yönetim kurulu üyeleri, TFF Eski İl Başkanı Bahri Savaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın, CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP İlçe Başkanı Celal Babayiğit, BEYKARDER, Beylikdüzü Karadenizliler derneği Başkanı H.İbrahim Türkgenç ve yönetim Kurulu üyeleri, Orhan Yükseloğlu, Arpaş Lojistik, Matsan Gıda, Balıkçı Kenan Balcı, Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Tepecikspor Kaleci Antrenörü İhsan Şen, Tepeciksporlu futbolculardan Mehmet Ali, Bayan Voleybol takımı oyuncuları, Beylikdüzüspor’u seven birçok davetli Beylikdüzüspor’u bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. 


Hakan Altun coşturdu
Gecenin solisti ise, Hakan Altun’du. Beylikdüzüspor Bayan Voleybol takım Antrenörü, Takım Kaptanı, Hakan Altun’a şarkılarında eşlik ederek gecenin güzel geçmesini sağladılar. İstanbul Yeni Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Keskin de gecede Hakan Altun ile birlikte güzel bir şarkı seslendirdi. Keskin’i sahne performansından dolayı Kulüp Başkanı Tayfun Şen, yöneticiler ve davetliler teşekkür ederek alkışlarıyla kutladılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde pisti dolduran Bayan Voleybolcular, eğlencenin doruğuna ulaştılar. Başkan Tayfun Şen de ilk yarının yorgunluğunu pistte oynayarak üzerinden atmaya çalıştı. Diğer taraftan, gecede kulübe destek verenlere katkılarından dolayı plaketler takdim edildi. 


Çalışmaların anlatıldığı gecede, Beylikdüzü Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Halim Yıldırım, Arpaş Yönetim Kurulu Başkanı Altan Köseoğlu’na, Spor Kulübü Başkanı Tayfun Şen, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Kaymakam Odabaş’a kulübe katkılarından dolayı plaket takdim etti.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili yetkililer 1.ci amatör 7 .grupta şampiyonluğa oynayan incirli spor,un yorumlarını neden göremiyoruz merak ettim incirli spor taraftarları adına ( ali )

Adsız dedi ki...

Böyle bir gecede Beylikdüzüspor'lu futbolcular niye yok ? Ayıp değil mi ?

Adsız dedi ki...

hem hedef 3.lig diyorsunuz hem futbolcuların 3 aydır parasını vermiyorsunuz... ve buna rağmen takım liderliğe oynuyor..ama şu para toplama gecesinde bile futbol takımı ortalıkta yok..tebrikler... amatör beyinler...

Adsız dedi ki...

Sanırım k.Çekmece mağlubiyeti ile kaçan 3.lig futbolcuların çağrılmamasında etken oldu..

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...