Pazar, Aralık 26, 2010

İstanbul SAL/1AL 26 Aralık programı

SÜPER AMATÖR LİG


2. Grup
Terazidere - Tophane Tayfun 6-1
Sultantepe - Hadımköy 0-1
İFA - İstanbul Gümüşhane 4-0
Anadolu Hisarı - İstiklal 1-0
Beşyüzevler - İstanbulspor 1-2
Kocasinan (bay)


4. Grup
Merkezefendi - Mimarsinan 5-0
Avcılar Bld - Nurtepe 4-1
Ömerli - Çubuklu 0-0
Reşitpaşa - Çengelköy 1-1
Muratpaşa - Hasköy 1-4
İMES (bay)


6. Grup
İstinye - Beyoğlu Yeniçarşı 3-0
Çekmeköy - THY 3-1
Tuzla - Çamlıca 4-5
HEASK - Topkapı 5-0
Çatalca - İstanbul Bayburt 0-0
Parseller (bay)


8. Grup
Bağlarbaşı - Batı Trakya 1-2
Paşabahçe -  Sultangazi 1-1
Galata - Gümüşyaka 6-3
Yahya Kemal İY - Kocamustafapaşa 3-0h
Pazariçi Köprülü - Dudullu 0-3 h


1. AMATÖR LİG


4. Grup
Şişli Yayla - Fatih Yayla 5-2
Kartaltepe - Bayrampaşa Demir 3-0
Yedikule - Rumeli Kavağı 1-4
İstanbul Kastamonu - Çayırgücü 7-3
İkitelli - Kentyıldız 4-0


6. Grup
Abide-i Hürriyet - Bahçelievler İY 3-0 h
Şişli Sanayi - Yeşilova 4-4
Onur - Mecidiyeköy 3-0
Vardar - Ayazağa Esen 8-1
Gümüşdere - Mustafakemalpaşa 3-1


8. Grup
Bahçelievler Olimpik - Karadeniz 1-2
Bolluca - Büyükdere 4-2
Öz Yavuz Selim - Irmak 1-1
Güneştepe - Şehremini 4-2
Ataköy Çobançeşme (bay)


10. Grup
Taşköprü - Yeni Özkartal 3-3
Öz Alibeyköy - Sadabat 2-1
Mecidiyeköy Tayfun - Siyavuşpaşa 3-0
Emlakbank - Şafak 1-3
GOP Venüs (bay)


12. Grup
Yıldıztabya - Arnavutköy Bld 3-4
Boğaziçi - Rumeli Hisarı 1-2
Maden - Fatih Hilal 3-0 h
Muradiye -  Yeni Ortabayır 2-0
Eroğlu (bay)


14. Grup
Çavuşoğlu - Haydarpaşa Demir 14-0
Soğanlık - Anafen Koleji 1-1
Ataşehir İY - Şile 5-1
Kozyatağı - Libade 3-3
Sarıgazi - Yaman 4-1


16. Grup
Kavacık - Heybeliada 3-0 h
Kartal Yenimahalle - Balkan Yeşilbağlar 2-1
Taçspor -  Kirazlıtepe 3-0 
Orhanlı - Sancaktepe 2-1
Darülaceze - Mesudiye 2-3


Yerel Futbol Sitesi

34 yorum:

Adsız dedi ki...

Yıldıztabya=3 Arnavutköy Bld.=4

Burak Kurtulus dedi ki...

Pasabahce 1-0 Sultangazi. Dakika 8 (İshak)

Adsız dedi ki...

4.grubun bütün maçları bitti,halide edip adıvar topkapı maçı bitti sonuçlarını bilen yazsın

Adsız dedi ki...

saldır paşabahçe sultançiftliği oldu sultangazi havalandılar bi şey sandılar kendilerini farka koş paşabahçe

Burak Kurtulus dedi ki...

Pasabahce 1-1 Sultangazi, dakika (39)

Adsız dedi ki...

halıde ed adıvar 5-0 topkapı mac sonucu

Adsız dedi ki...

catalca 0-0 ıst bayburt ılk yarı sonucu.cekmekoy 2-1 ılk yarı,sultantepe 0-hadımkoy ılk yarı bıtmek uzere

Adsız dedi ki...

Muratpaşa :1
Hasköy: 4

Burak Kurtulus dedi ki...

Pasabahce 1-1 Sultangazi,dakika 84. Pasabahce'nin bir golü ofsayt gerekçesi ile bir golü de faul gerekçesi ile iptal edildi. Sultangazi seyirci Stadı terk etmeye başladı.

Adsız dedi ki...

hadımkoy cagatayla golu buldu one gectı

Adsız dedi ki...

paşabahçenin 2 golü hakem tarafından iptal edildiyse ayak oyunları dönüyor demektir

Burak Kurtulus dedi ki...

Pasabahce 1-1 Sultangazi (bitti) Pasabahe taraftarı, mac sonunda hem rakibi hem de kendi futbolcularını alkislayarak, maca gelenleri duygulandirdilar. Sultangazi'yi tebrik ediyor, Pasabahce'ye de canı gönülden teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

Tuzla :4 çamlıcaspor :5

Adsız dedi ki...

1.grupta ne kadar tuhaf isler yaşanıyor. A.Hisari altta oynayan Terazidere, T.Tayfun ve Hadimkoye yenildi sonra gitti İstiklali yendi. Şimdi bu maçlarla ilgili sağlıklı yorum yapabilcek olan var mi?

Adsız dedi ki...

pasabahce - sultangazi maci sonunda,
Sultangazi cikti degilmi BAL icin oynanacak olan playoffa?

3 takim 40 puanda..

aralarindaki oynanan maclara baktigimizda dahi her takim 5 puan almis..

averajlarda ise takimlar belirlenmis..

1- Sultangazi 5
2- Dudullu 5
3- Pasabahce 5

siralama bu sekilde ve sultangazi ve dudullu cikti..

dogrumu?

Adsız dedi ki...

Paşabahçe-Sultangazi maçını soluk soluğa izledim.Bir Paşabahçe taraftarı olarak takımımız adına üzgünüm.Stadda yaklaşık 3-4 bin civarında seyirci vardı.Yaklaşık 300-400 kadar Sultangazi taraftarıda takımını desteklemek için staddaydı.Paşabahçe takımı maçta 8.dakikada Serdarın attığı golle öne geçti.Sultangazi takımı golü yedikten sonra yavaş yavaş oyuna ısındı.Özellikle 11 nolu ve 10 nolu oyuncuları çok iyi oynadılar.Maçın 40. dakikasında Sultangazi takımının kullandığı kornerde 56 nolu oyuncu kafayla beraberliği sağladı.2.yarı daha çok ortasaha mücadelesi şeklinde geçti.Sultangazi takımı oyunun bütün boşluklarına profesyonelce sığınıp oyunu soğuttu.Buna rağmen 75 ve 85.dakikalarda Paşabahçe takımının attığı 2 gol hakem tarafından iptal edildi.Gördüğüm kadarıyla 2. gol net goldü.1.gol ise gol verilebilecek bir pozisyondu.Maçın hakemi Bankasya ligi hakemi olmasına rağmen maçın ağırlığı altında ezildi.Kesinlikle berbat maç yönetti.Bu maçı izleyen herkesin görüşü bu doğrultudaydı.Kısaca Süper ir sezon geçiren kendisinden beklenenden daha başarılı olan PAŞABAHÇEMİZ beraberlikle PLAY OFF a kalamadı.Ben stadda takımını destekleyen 2 takım taraftarınıda kutluyorum.Maç sonunda Sultangazi takımını tribüne çağıran PAŞABAHÇE taraftarını da ayrıca kutluyorum.Sultan gazi takımına PLAY OFFta başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

1.Amatör 14.Grupta Anafen koleji liglerin bitimine 3 hafta kala şampiyon olmayı matamatiksel olarak garantiledi.40-31.ikili averajda anafen koleji üstün.Dolayısıyla Anafen Koleji önümüzdeki sezon süper amatör kümede.İlk defa bir okul takımı süper amatöre çıkıyor.

Adsız dedi ki...

başka herhangi bir takım bugünkü gibi paşabahçe takımı gibi dramatik bir şekilde kendi saha ve taraftarı önünde iki nizami golünün iptali sonucu üçlü averajla,sadece ve sadece 1 golle elenseydi büyük olaylar çıkardı.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Paşabahçe-Sultangazi maçındaki iki gole açıklık getirelim: Birincisi atılan ilk gol nizami ofsayt'tı. Yardımcı Hakemin verdiği karar son derece doğru bir karardı. Tam da bizim karşımızda oldu pozisyon. İkinci golde ise Hakem pozisyona çok yakındı. Orada Ersan'ın rakibine bir yüklenmesi oldu. Hakem'in verdiği karara ben saygı duyuyorum. Sonuçta Ceyhun Sesigüzel, dosdogru bir insandır, adaletli maç yöneten bir Hakemdir. Ancak bu maça öz evlatlarını (yanmasınlar diye) vermeyen İl Hakem Kurulu'nu kınıyorum. Anadolu Yakasındaki Hakem atamalarında son 1.5 aydır çok ciddi sorunlar var. Bu maça en kötüsü Ulusal Hakem verilebilirdi. Bu, Hakemler kötüydü anlamına gelmesin. Sahada Hakemlik hiç bir şey olmadı.Allah doğru insanlara yardım eder, Ceyhun Sesigüzel "yılın maçını" iyi yönetti. Maçın hakkı beraberlikti.

Adsız dedi ki...

paşabahçe-sultangazi süper maç oldu.her iki takımın taraftarları da harikaydı.2 gol iptal edildi ikisi de doğru karardı

Adsız dedi ki...

doğru insanlara yardım eder diyosunda burak bey biz yanlış insanlarmıyız ne yaptıkda iptal edilen 2 . golü saymadı ne yaptıkda yan hakemin bayrağı elinden düşmedi.sonuça biz razıyız elimizden geleni yaptık allah nasip etmedi..canımız sağ olsun..ama şunu da bilsinler bir puştluk yapildıysa elimiz yakalarında olcak..

Burak Kurtuluş dedi ki...

"Allah doğru insanlara yardım eder" cümlesi kesinlikle Hakem için. Sizin yani Paşabahçe'lilerin bugün yapmış olduğu davranış, tribünde göstermiş olduğunuz örnek davranış, rakibi maç sonunda tebrik etmeni, alkışlamanız, futbolcularınızın ve bilhassa Hocanız Sayın Aşkın Karadeniz'in rakibi maç sonunda tebrik etmesi ve hepsini geçtim, böylesine zorlu bir maçta bile bayan seyircilerin tribünde olması, ailelerin maça gelmiş olması; görülmesi gereken davranışlardı. Size ancak teşekkür edilir ve sizin gibi takımların çoğalması için dua edilir. Gerisi boş.

gazimahallesispor dedi ki...

Merhabalar.
İstanbulda futbolla ilgilenen tüm herkesin gözünün ve kululağının olduğu bu müsabakayı bende izledim.Stadın tamamen dolması ve içeriye seyirci alınmaması sebebiyle biraz gecikmeli girdik.Bu sebepten dolayı Paşabahçenin golünü çıplak gözle seyredemedim.
Müsabakayı Sultangazisopr kulübü taraftarları arasında izledim.
Müsabakada erken atılan gol Paşabahçe takmını büyük bir rehavete düşürdüğünü ve oyunu soğutmak ve maçı bu skorla bitirmek gibi oynaması sultangazi sporu cesaretlendirdi.Özellikle 11 numaralı futbolcularının büyük gayreti ve ceza yayı üzerinde meydana gelen çift vuruştan sonra oyuna ağırlığını koydu.
Kuullanılan köşe atışı sonucunda iyi bir yer tutan 56 numaralı futbolcunun kafa vuruşuyla skora denge geldi.

İkinci yarıya baskısını artıran ve oyunu sultan gazi kalesine yığmaya çalışan Paşabahçe takımı kendisini öne geçirecek golü aramaya çaba sartfetti.
Atılan ve sayılmayan ilk gol bariz bir ofsayt pozisyonuydu ve hakem iptal etmekte haklıydı.
atılan ve sayılmayan 2. gole gelince pozisyonda ilk önce yardımcı hakeme baktım.Yardımcı hakem golü vermiş santıraya koşuyordu.fakat pozisyona çok yakın olan orta hakem kesin ve kararlı bir halde golü iptal etti.golü atan futbolcunun rakibine bir müdahalesi vardı ve orta hakem çok yakındı.
Hakeme gelince Burak beyin dediği gibi bu 2 goldede iptal kararında pozisyona çok yakındı.
Yapmış olduğu tek hata benim kanatime göre müsabakanın son dakikalarında paşabahçeli 8 numaralı futbolcunun kullanacağı bir serbes vuruş öncesinde rakip futbolcuyu iteleyerek yere düşürmesi ve bu hareketin kendi önünde olmasına rağmen cezasız atltması oldu.
müsabaka sonucunda paşabahçe seyircisinin yapmış olduğu centilmenlik takdir edilmeye değerdi.
Bugün oynanan müsabaka sonucunda gurubunu 1. likle bitiren ve BAL ligine yükselmek için playoff a kalan Sultangazi Spor kulübünü kutluyor Sn. Nevzat Başkanı tebrik ediyorum.
Paşabahçe sopr kulübünüde böyle bir misafirperverlik gösterdikleri ve bizlere böyle bir heyecanlı müsabaka izlettirdikleri için teşekkürederek başarılarının devamını diliyorum.
Ali Rıza KOÇYİĞİT
Gazi Mahallesi Spor
Kulübü Genel Sekreteri

Adsız dedi ki...

Sevgili Burak Kurtuluş ömründe yardımcı hakemlikten başka hakemlik yapmamış Orta hakemlik yaptığı tek maç olmayan Ceyhun Sesigüzeli savunmanızı
anlayamadım.Başka hakemmi yoktu da Ceyhun Sesigüzel gibi yardımcı hakemi yılın maçına atadılar.Söylediklerime inanmazsanız TFF nin resmi sitesindeki hakem bilgilerine bakın.Ayrıca Allah doğru insanlara yardım eder lafı da biraz hava da kalmış.Bizim dosdoğru bir şekilde maça çıktık ama bazen doğru olmak işe yaramıyormuş.

Burak Kurtuluş dedi ki...

TFF'nin bilgileri sizi yanıltabilir. Ceyhun Sesigüzel, Hakemliğe 2002 yılında başlamıştır. Asker çocuğudur, Babası emekli bir Subay, kardeşi de faal bir Yüzbaşıdır. Kendisi de Üniversite mezunu, 2 yabancı dil bilen kültürlü ve geleceği olan bir kişidir. Ayrıca Ceyhun, Çorluspor’da futbol oynamış bir Hakemdir. Yani futbolcu psikolojisini bilir ve çok iyi empati yapar. Şu güne kadar da sayısını hatırlayamadığım kadar Süper Genç, 1. ve 2. Amatör ve 200'ün üzerinde Süper Amatör Lig maçı yönetmiştir. 8 yılda 1000’e yakın maçta, Hakem olarak, elinde top ile sahaya çıkmıştır. TFF’nin Bilgi Bankası, sadece Profesyonel maçları bildirir. Ceyhun'un bulunduğu kadro Yardımcı Hakem kadrosudur. Kendisi, Süper Lig Yardımcı Hakemidir. Bu kadroda olmasına rağmen, tıpkı, Erkan Akbulut, Volkan Bayarslan, Gökmen Olgaç ve Esat Sancaktar gibi belli miktarda Bank Asya maçına çıkabilme kriterini tamamlamadığı için, şu ana kadar Bank Asya’da görev yapmaktadır. Yardımcı Hakemler Profesyonel maçlarda Hakemlik yapamazlar. Hakem sakatlanır ise, 4. Hakem sahaya Hakem olarak çıkar. Ancak, ben bu işten sıkıldım der ise; Alper Ulusoy, Koray Gençerler, Mete Kalkavan ve Süleyman Abay gibi Ulusal Hakem olarak Profesyonel maçlarda Hakemlik yapabilir. Paşabahçe-Sultangazi maçı da Amatör bir maçtır. Selamlarımla.

Adsız dedi ki...

Burak bey arkadaşa vermış oldugnuz cevaptan oturu tesekkur ederm içime dert olmustu siz yazmasaydınız ben üsenmeyıp yazıcaktım.dogru bılgıler edınıp oyle konusalm arkadaslar

Adsız dedi ki...

gene boş boş konuşmalar..futbola bakacağımıza hakeme bakıyoruz..neden kendimizde aramıyoruz suçu? Bırakın bu basitliği artık

Adsız dedi ki...

sultangazi tribunleri herzamanki gibi yine deli doluydu böyle bir maçın deplasmanda olması bizim için cokta avantajlı deildi ama futbolcularımıza deplasmda olduklarını hıssettırmedık kendı sahamızda oynuyorlarmış gıbı rahat ve iyi bir oyun ortaya koydular. TRİBUN LIDERLERİ tribunlerı ıyı organıze ettıler . paşabahce taraftarınıda tebrık edıyorum . macın bitimıne 15 dk. kala cevık kuvvet polıslerı tarafından stadtan cıkartıldık. mac sonunda duyduklarımız İYİYDİ. PAŞABAHÇE MEYDAN taraftar grubunuda kutluyorum.. SULTANGAZİLİLER...

Adsız dedi ki...

burak kardeş sende biliyorsun gol buuuuuuuuz gibi gol ama malasef sende üç maymunu oynuyorsun canın sağolsun demekki senin gibi insanlar bu maçı seyretmişki haftanın maçını kaçırmamış saygılarımla köşedeydin yanında kağıthaneli ve feriköyün yeni hocası vardı amatörün magyağı

Adsız dedi ki...

Çatalca'ya ne oluyo böyle.. 2.cilikleri bile tehlikeye girdi..

Alibeyköy parseller takımına çok şaşırıyorum.. 4.cüler.. inanın rakip kaleye gitmeleri mucize..

Beşyüzevler Yükselme grubunda hiç bi varlık gösteremez..

ÇEngelköy öyle bi yerde puan kaybetti ki.. yapmayın yani.. yazık..

Paşabahçe'nin yaptığı gerçekten takdire değer..

Adsız dedi ki...

bu arada 14.grupta anafen matematiksel olarak daha garantilemedi bilginize

Adsız dedi ki...

SultangaziSpor klubununun Bugunku Pasabahce Macında 90 dk Oynayan Oyuncusu olarak Sunu soylemek ıstıyorum.. Muthıs Keyıf aldıqım bı mactı 90 dk ve uzatmaları gecıyorum.. asıl Bende hayret uyandıran Pasabahce taraftarının bızı alkıslamasıydı Gercekten Takdırı hakkettıler. yolumuza Yukselme Grubunda Devam ettıgımız ıcın cok mutluyuz.. 3. olan ve sezonu bıtıren pasabahceyede bundan sonra kı tum musabakalarında basarılar dılıyorum ..

Adsız dedi ki...

onursporun onurlu mücadelesini kutluyorum. ama o taraftarını son maça bekliyorum tel arkasından küfür edenleri hesabı namık sevikte kesicez.

Adsız dedi ki...

anafen sampıyon olmadı dıenın aklından suphe ederım

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...