Pazartesi, Aralık 27, 2010

Sultangazi'yi Serdal şampiyonluğa uçurdu



PAŞABAHÇESPOR: 1 SULTANGAZİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Sultangazispor, Serdal'ın golü ile Paşabahçe deplasmanından bir puan çıkartmayı başardı. Bu sonuçla grubu şampiyon bitiren Sultangazi, grupta Dudullu'yla birlikte play-off'a yükselen diğer takım oldu.


Final niteliğindeki karşılaşmada, yağmura rağmen taraftarlar kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldurmuşlardı. Galibiyete ihtiyacı olan Paşabahçe, taraftarının yoğun desteği altında maça başladı. Ancak Sultangazi henüz 2. dakikada Vahit'in kafa vuruşunda gole yaklaştı. Kaleci Bilge'nin kontrolünde top üst direği sıyırarak dışarı gitti. 


10.dakikada Paşabahçe aradığı gole kavuştı. Sol taraftan Yavuz'un kullandığı serbest vuruşta topu önünde bulan Serdar düzgün bir vuruşla Paşabahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyun sık fauller ve sakatlıklar nedeni ile dura kalka devam etti. 32.dakikada Menan tarafından soldan kesilen topta Paşabahçe bir kez daha gole yaklaştıysa da, Yavuz'un vuruşu yan ağlarda kaldı.


30. dakikadan sonra Sultangazi yavaş yavaş oyunu dengelemeye ve Paşabahçe kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. Nitekim 39.dakikada, sağdan Vahit'in kullandığı köşe vuruşunda Serdal topu ağlara göndererek durumu eşitledii, 1-1. 40.dakikada Paşabahçe tekrar galibiyete yaklaştı. Kaleci, İlkay ile karşı karşıya kalan İshak son vuruşunu yapamadan Sultangazi kaptanı Erhan müdahale ederek topu dışarı gönderince karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı birer gol ile sona erdi.


Paşabahçe'nin iki golü sayılmadı
İkinci yarının başlamasıyla Paşabahçe gol için yüklendi. 54.dakikada Ersan'ın kafa vuruşu Paşabahçe seyircilerini heyecanlandırdıysa da az farkla dışarı gitti. Hemen ardından, 55.dakikada Sultangazi savunmasının topu uzaklaştıramadığı pozisyonda Serdar'ın vuruşu üst direkten sahaya geri döndü. 59.dakikada Ersan kafa ile ağları buldu, ancak Hakem Ceyhun Sesigüzel ofsayt kararı vererek golü geçerli saymadı.  


73.dakikada Ersan bir kez daha kafa ile topu Sultangazi ağlarına göndermeyi başardı. Bu pozisyonda da (Fotoğrafı hemen altta) Hakem Sesigüzel Ersan'ın yükselirken Sultangazi savunma oyuncusuna yaptığı faul'ü saptadı. Bu karara Paşabahçe'liler uzun süre itiraz ettiler.


76.dakikada yine Ersan'ın bir kafa vuruşunda Sultangazi kalecisi İlkay uzanarak alt köşeden dışarı çelmeyi başardı.
Maçın sonlarında Sultangazi oyuncularının oyunu yavaşlatması Paşabahçe oyuncu ve seyircilerinin tepkisini çekti. Oyunun son dakikaları oldukça gergin geçti.


Hakemin son düdüğü ile Sultangazi oyuncuları büyük sevinç yaşarken, Paşabahçe'de ise büyük üzüntü vardı. Buna rağmen, Paşabahçe seyircilerinin hem kendi takımlarını hem de Sultangazi takımını alkışlarla uğurlamaları saha içinde güzel bir görüntü oluşturdu. Hakeme ise, özellikle Ersan'ın iptal edilen golü nedeni ile Paşabahçe cephesi yoğun tepki gösterdi. 




STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Ceyhun Sesigüzel, Cem Boratay Ala, Ömer Aydın
PAŞABAHÇE: Bilge, Süha, Mennan, Gökhan, Erhan, Serdar, Yavuz (52' Ozan), Dinçer, Ali Osman (69' Cem), Ersan, İshak (74' Melih)
TEKNİK SORUMLU: Aşkın Karadeniz
SULTANGAZİ: İlkay, Serdal (69' Fatih), Can, Serhat, Cem, Alper, İsa, Ahmet, Emre, Muhammed, Vahit (80' Samet)
TEKNİK SORUMLU: Cahit Alaettin Çepeloğlu
GOLLER: Serdar (10') / Serdal (39')
HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

sultangazi haketmedi bedavadan çıktılar yazıklar olsun

Adsız dedi ki...

PAŞABAHÇE VE SULTANGAZI TAKIMLARININ BİZLERE SUNDUĞU FUTBOLDA FİNAL MUSABAKASI İÇİN HER İKİ TAKIMIDA KUTLARIM.BU MAÇIN HABERİNİ ÇOK GÜZEL YAPAN ERDEM BEYİ TEBRİK EDERİM. YEREL FUTBOL YETKİLİLERİNDE AMATÖR SPORA VERDİKLERİ BAŞARILI ÇALIŞAMALARI İLE TÜM SPOR KAMUOYUNU ANINDA BİLGİLENDİR DİLKERİ İÇİNDE AYRICA KUTLARIM.İSTANBAUL SÜPER AMATÖRDE BAŞARILI OLAN TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM

OkAn & Cübbeli İbo dedi ki...

biz bi bağcılarsporlu olarak taaaa bağcılardan kalktı gittik oraya çok güzel bi mactı bir çok süper lig macından almadığım keyfi bu mactan aldım ve heyecan dolu bir mactı... sultangazi başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

yılın en iyi maçı oldu.Tribünde ateşli taraftarlar sahada centilmen futbolcular vardı.Bağcılarlının dediği gibi sanki süper lig maçı izledik.Hakemler de oldukça iyiydi.Herkese tebrıkler.

Adsız dedi ki...

hakemler cokmu ıyıydı baska mac seyrettık sanırım.atılan ıkı golde nizamıydı.final macında bır takımın kaderiyle bukadarmı oynanır.siz goruntulemıssınız faul vardı dıye alakası yok.ligde bunun gıbı dunyalar kadar pozısyon var devam eden.ayrıca ofsayt dıye sayılmayan golun kamera gorunyusu bıle var elımızde ıstersenız onuda yollayalım sıze onuda yayınlayın belkı bırırlerı utanır.hakem arkadaslarımızı allaha havale etmekten baska bısey dıyemıyorum.hesabını verırler.

Adsız dedi ki...

hocam bulunduğum yerden bana ofsayt gibi gelmişti ilk gol, ama tabii yanılabilirim (ne yazık ki stadda pozisyon tekrarı olmuyor :-). Görüntüleri bir yerde yayınlasanız güzel olur aslında.

Adsız dedi ki...

Selamlar.Goller olduğunda Sultangazi kalesinin sağında altıpas çizgisi hizasındaydım.Yani 2 golü de net gördüm.Yemin ederim 2 golde nizamiydi.Ersan 1.golde yarım metre gerideydi.Kafayı uçarak vurduğu için ilerideymiş gibi göründü.2.golde Ersan kafayı vurduğunda yaptığı harekette rakip oyuncu iyi yükselemediği için Ersan faul yapmış gibi göründü.Bu golde atılabilecek en nizami goldü.Yani 2 gol güme gitti.Bir sporsever olarak bunları yazmak istedim.Sultangazili arkadaşları kutluyorum ama başka bir hakem 2 golü de verebilirdi.

Adsız dedi ki...

Ben gaziliyim.maçı 90 dk izledim.Paşabahçeli arkadaşlar tribünde oldukları kadar keşke burada da centilmen olabilseler.2.golde faul yok diyorlar.Allahınızı seviyosanız resime de mı bakmadınız bu dünyanın her yerinde faul.hakem arkadaş poziyonu ıyı yakaladı.Kaldı ki ben son zamanlarda bu kadar kendıne güvenen,cesaretli,süper bir hakem görmedim helal olsun valla.Paşabahçe takımına herseye ragmen teşekkurler ve başarılar..

Adsız dedi ki...

guzel kardesi faul yok o pozısyonda.o faule maruz kalmıs dedınız adam ersanın zaten omuzuna gelıyo ona faul yapmasına zaten ıhtıyacı yok.ha onundekı stopere yapıyo dersen tamam derım ama onlada arasında bır adam gececek kadar mesafe var.ıkısıde havada gordugun gıgı obur arkadas cıkmak ıstemıs ama zaten resme ıyı bak koltugunun altına gelıyo.bole faul yapma seklımı var.faul yaparken ya ıtersın ya cekersın.zaten ofsayt dıye ıptal edılen golu solemıyorum bıle.kamera goruntulerı facebooklarda dolasıyo.insallah hakemınde elıne gecer o goruntulerde utanır baktıkca.paşabahce cıkmaayı her anlamda hakettı.herseyı gecıyorum sultangazı takımı 2 mactada yenemedı paşabahceyı.kendı evınde malup ettı paşabahce sultangazıyı.haa dersenkı sultangazı haketmedımı onlarda hakettı cıkmayı paşabahce kadar ama bu sekılde hakem hatalarıyla deıl.sultangazıye play of maçlarında basarılar dılerım umarım bal ligine cıkarlar.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Sen önce elinde olduğunu iddia ettiğin videoyu gönder, biz yayınlarız. Biz taraf değiliz, bizi ilgilendirmez kimin terfi ettiği. Yorumunu da sildik bu arada. Bundan sonra da bu sitede bu türlü yorumları göremeyeceksiniz.

Adsız dedi ki...

Milyarca tl ye kurulmuş sultangazi nin böyle aciz durumlara düşmesi düşundurucu
gencecik çocuklarla 1 2 tane abiyle mucadele eden paşabahçeyi rahat yenmeliydi bence
ama paşabahçe gercekten takım gibi takım seyircisi efendi , hocası beyfendi ,Yönetimi iyi
ama bu ortamı bozan bir tek kişi vardı sahada hakem üçlusu degil hakem 2 lisi ona ragmen iki takımda efendiliklerini korudular mactan sonra bile başka bir yerde olsa kıyamet kavga gürüultu kopardı ama iki takım oyuncuları tokalaşıp ayrıldı paşa seyircisi iki takımıda alkışladı görulmeye degerdi iki takımıda bize böyle bir mac izlettikleri için teşekkür ederiz
sultangazi sporada play off larda başarılar dileriz

Adsız dedi ki...

1)Bu grupta çıkmayı hakeden ilk takım kesinlikle sultangaziydi.ikinciside savaşıp yüreğini sahaya koyan gencecik takımı ile dudulluspordur.
2)paşabahçe genç takım ise dudullu onun yanında yıldız takım kalır ligden çekilen kocamustafapaşada miniminik olur güldürmeyin Allah aşkına!!paşabahçenin taraftarının centilmenliğinden bahsetmişsiniz;paşabahçenin centilmenliğini anadolu yakasında bilmeyen yoktur!!! anket yapılsa ne kadar holigan olduğunuz piyasaya çıkar.Alkışladığınız sultangazinin taraftarından malesef korktunuz çünkü ben gözümle şahit olup tanıklık ettim.adamlar futbolcularınıza küfür etti çıt sesiniz kesildi!!eğer ki susmanız efendiliğinizdense hepinizin ellerini öperim ama hiç zannettmiyorum.Sizin aslanlığınız ancak taraftarı olmayan yaş ortalaması 19 olan bir takımı (çocuk diyicem çünkü öyleler)soyunma odasına kadar kovalayıp dövmeye çalşmaktır.soyunma odasını tekmeleyen siz paşabahçeliler şimdi kalkmış centilmenliktn bahsediyorsunuz.Bunlar neden oldu çocuklar sizi yendi diye mi??Kalkıp o gencecik çocukları alkışayıp helal olsun size diyip onurlandırmak olmalıydı.Büyük taraftar böyle olur yalanla dolanla değil.Ayrıca kovalamanın sebebinide söyliyim malesef onada tanık oldum.Paşabahçenin 9 numarası Ali Osman dudullunun kalecisini ilk yarının düdüğü çalınmasından hemen sonra gidip yumruklaması ve 10 numarası ersan (o maçta sakatlığından dolayı taraftarın yanında türübünde oturuyor) ilk maçtaki tartışmadan dolayı kaleciye saldırması arkasında taraftarla beraber.saldırmalarının sebebide bu hee tabi ki birde 2-0 lık bir skor vardı o anda bu da olabilir.Belki bana kızacaksınız ama bunlar gerçekler arkadaşlar bunu sizde çok iyi bilyorsunuz.kendimzi kandırmayalım

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...