Cuma, Aralık 31, 2010

Köşe: Mutlu yıllar...


Yeni  bir yıla giriyoruz… her yeni gün, her yeni başlangıç, umut doludur. Yeni yılın insanlığa, ülkemize ve sporumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

Dileklerimin arasında sporcularımızın çok güzel tesislerde spor yapmaları, içlerinden dünya çapında sporcular yetişmesi de var. Bir dileğim de, bizi yönetenler tarafından verilen sözlerin tutulması! Amatör spor dünyasının değerli kulüp yöneticilerinin yanında, onları destekleyen ülke yöneticilerinin olmasını isterim. Spor dünyasının huzurlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yarışmalarını isterim.

Aramızdan ayrılan dostlarımızın, arkadaşlarımızın mekanlarının cennet olmasını Yüce Yaratandan niyaz ederim. Öyle büyük bir şevkle amatör spora hizmet etmekte olan yöneticilere başarılar dilerim. Dileklerimiz bitmez… Ülkemize birlik, beraberlik, kardeşlik içinde mutlu gelecekler dilerim.

Amatör dünyasında öyle güzel bir şekilde, bir ve beraberiz ki; birimizin derdi hepimizin derdidir. İsterim ki bu dertlerimiz bitsin güzellikler gelecekte bizlerin, genç sporcularımızın olsun. Yeni yılda amatör dünyamızın değerli fertlerine sağlıklı, onurlu müsabakalar diler başarıların daim olmasını isterim. Dostlarımın ve sporcu kardeşlerimin yeni yılını kutlar tekrar başarılar dilerim.

YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...