Perşembe, Aralık 23, 2010

Tolga yine Haliç'i boş geçmedi

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta, amatör liglerin iki köklü kulübü, Haliçspor ve Kaynarcaspor karşı karşıya gelirken, biri play-off’a gitme diğere ligde kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde galip çıkmadı.

Daha ilk dakikalarda Haliç öne geçerek oyunu kontrol altına almaya çalışsa da Kaynarcaspor’un baskısına dayanamayıp kalesinde golü gördü. İlk yarısı 1-1 biten mücadelede ikinci yarıya da hızlı başlayan Haliç skoru 2-1’e getirerek ev sahibi takımı zora soktu. Ancak maçın 90+3. dakikasında Kaynarcaspor’un gol ayağı Tolga maçı 2-2’ye getirmeyi bildi.
2005’te Balat Yeşilovaspor’da oynarken o sezon iki maçta da Haliçspor filelerini sarsan Tolga, bu sezon da ligin her iki yarısında yeşil-beyazlı takımı boş geçmemiş oldu. Tolga, bu sezon Kaynarcaspor’daki gol sayısını da 6’ya çıkardı.

Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

SARI YASİN dedi ki...

BİR BALATLI OLARAK TOLGA ABİYİ TEBRİKEDİYORUM.BİR İNSAN FUTBOLU ONUN KADAR SEVEMEZ 4 YILDIR GÖRMÜYORUM AMA İŞİNİ PROFÖSYONELCE YAPAR AZ ŞEY ÖĞRENMEDİK ONDAN KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.BALATLI YASİN

Adsız dedi ki...

HEYGİDİ TOLGA HEY GÜMÜŞ HANE SPORDA NEYDİN ŞİMDİ NE OLMUŞSUN KARDEŞ.İNŞALLAH BİR YERLERDE KARŞILAŞIRIZ SENLEN.SAYGILARLA KARDEŞİME.REMZİ

Adsız dedi ki...

tolga hayırdır olum 15 yılın acısınımı çıkarıyosun.her hafta gol haberi alıyoruz alışmışın dışına çıkmıssın anadoluyakası yaradı galiba:)

kaynarcalı dedi ki...

Kaynarcaspor seni seviyo gururumuzsun takımın abisi.bu takımı düşürmeyeceksiniz.

Adsız dedi ki...

tolga ile sene başında yollarını ayıran leventspor çok pişmanmış tolga adamı pişman eder helal olsun tolga...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.