Perşembe, Aralık 30, 2010

Eyüboğlu: Transferlerimiz ses getirecek



3. Lig'de ilk yarıyı Hatayspor yenilgisiyle kapayan Büyükçekmece Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yeni transferlerin takımı ikinci devrede uçuracağını söyledi. Mevcut kadroyu koruyacaklarını ve gidecek oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyleyen Eyüboğlu, bu konu ile ilgili Teknik Direktörleri Alaattin Çiçek’ten rapor beklediklerini söyledi. 


Yapılması gereken transferleri ve bölgelerini teknik heyet ile tespit ettiklerini söyleyen Eyüboğlu, bu bölgelere çok iyi transferler yapacaklarını bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Antalya kampına kadar transferlerin biteceğini ve oyuncuların direkt olarak kampa katılacağını söyleyen Mehmet Eyüboğlu, ligin ikinci devresine çok iyi başlamak isteriklerini o yüzden transferlerin çok iyi olacağını ifade etti. 


'Sorun gol yollarında'
Özellikle gol yollarında etkili olamadıkları için büyük sıkıntılar çektiklerini söyleyen Eyüboğlu, bu sıkıntıyı yapacakları transferlerle çözeceklerini söyledi. Diğer yandan ilk yarının genel değerlendirmesi için hafta sonu basın toplantısı düzenleyecek olan Eyüboğlu, takımın son durumunu, ikinci devrede neler yapabileceklerini, transferleri ve hedeflerini bir bir açıklayacağını belirtti.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.