Pazar, Aralık 26, 2010

Zara Ekinli Gökay'la güldü

 
ÖZ FATİH : 0  ZARA EKİNLİ : 1
İstanbul Süper Amatör Küme 3.grupta orta sıralarda bulunan Özfatih ile zirve yarışından kopmak istemeyen Zara Ekinli  Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Sultangazi temsilcisi Zara Ekinli kaptan Gökay'ın attığı golle altın değerinde 3 puanın sahibi olarak ikinci sıraya yerleşti.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda iki pozisyon, bir gol vardı. Özfatihspor'da Gökhan ceza alanı sol çaprazdan vurdu, kaleci Atilla parmak uçlarıyla topu kornere gönderdi.

İlk yarının son dakikasında kazanılan serbest atışta Zara Ekinli golü buldu. Sağ taç çizgisi önünden kullanılan serbest vuruşta yapılan ortaya Gökay'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu 0-1.

İkinci yarıda Özfatihspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Zara Ekinlispor özellikle Gökay ile etkili pozisyonlar buldu.

Öz Fatih yedek külübesindeki oyuncu atıldı;
53.dakikada Özfatihspor yedek kulübesinden Uğur yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesi ile maçın hakemi M. Latif Turgut tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

87.dakikada Özfatihspor sahada 10 kişi kaldı,
Yardımcı hakemin uyarısı ile M.Latif Turgut Özfatihspor'dan Emre'yi rakibine kafa attığı gerekçesi ile kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Kırmızı karttan sonra Emre Zara Ekinli'den Gökay'ın üzerine saldırdı. Emre ile birlikte Uğur'unda oyun dışından Gökay'a tepki göstermesi olayların büyümesine sebep oldu.

Gökay'ın kendilerine küfür ettiğini iddia eden Özfatih'li oyuncuların bir kısmı Gökay'ın üzerine yürüdü. Emniyet güçlerinin, Zara Ekinli yedek kulübesinin ve Özfatihli teknik ekip ile oyuncularının ara girmesiyle ortam sakinleştirildi.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca deplasman ekibi zorlu mücadeleden 3 puan ile ayrıldı.

Saha: Namık Sevik
Hakemler:M.Latif Turgur-Uğur Çiftçi-Gökhan Özbey
Öz Fatih: Tolgahan,Kerim,Enes,Emre,Sinan,Tevfik,Abdullah,Ahmet,Gökhan,Engin,Semih
Zara Ekinli: Atilla,Osman,Burak,Turgut,Ramazan,Olcay,Uğur,Ahmet,Gökay,Meşgul,Volkan.

HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

özfatihten iki zara ekinliden bir kırmızı kart var bu özfatih de her maç olay maşallah.zara ekinlinin kırmızı kartı genç turguta çıkmış

Adsız dedi ki...

arkadaşım niye bilmeden konuşuyosun !!!! sen her maç gelip bizim maçı izliyomusun takımdaki herkez geçmişinde 3.ligte 2.ligde bankasya liginde a2 liginde oynamış çok kariyerli bi takım yani neyi nezaman yapıcağını bilen bi topluluktan oluşan bir takım..merak etmesin kimse öz fatihin maçlarını sürekli takip eden bir izleyiciyim. normal şartlarda nağmalup lider olması gereken bir grupta bulunuyor ama gerçekten şuanki durumu inanılmaz bi durum bütün herkeşeyin %100 ters gitse bu kadar kötü olmazdı... kavga konusuna gelirsek öz fatih takımı sadece kaşınanı kaşıyor tabiri caizze..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.