Salı, Aralık 28, 2010

Yeniköyspor'dan 'Şirin' galibiyet

 
 U-17 Yeniköyspor 2 Şirinevler 1

Son 2 haftaya girilidiğinde lider Şirinevler en yakın takipcisi Yeniköyspor'a 4 puan farkla konuk olduğu Çayırbaşı stadında grubunda nagmaglup ve rakibinin sahasında şampiyonluk turu atmak için gelmiş ve diğer tarafta  Yeniköyspor ise hem kendi sahasında tur attırmamak hemde sanşını son haftaya taşımak istiyordu. 
Karşılaşmaya adeta hızlı başlayanYeniköyspor henüz 1 dk olmadan soldan kazanılan serbest vuruşu Yeniköy spor adına Göktürk kullandı yerden düzgün ve sert giden topa 6 pas üzerinden takım arkadaşı Batuhan dokununca skor 1-0 taşıyan golü kaydetti.

15' dakikada sağ taraftan Osman'ın kullandığı köşe atışı topa cok iyi zamanlama yaparak çıkan Yasin güzel kafa vuruşuyla skoru 2 - 0 'a getirdi.
 
Bu dakikadan sonra şirinevler kendini toparladı ve yeniköy kalesinde gol aramaya başladı 2 gol girişimini kale çizigisinden Göktürk ve Yasin ikilisi çıkardı.  ilk yarı bu skorla bitti 2 - 0

Mücadelenin 2 yarısında daha kotrollü oynayan bir Yeniköyspor vardı.  Gol için çaba harcayan bir Şirinevler vardı. Karşılaşmanın son dakikalarında girildiğinde Şirinevlerspor adına Nejat topu ağlaa yolladı  2 -1
 
Karşılaşmada baska gol olmayınca skor 2 -1 Yeniköyspor lehine bitti.  Yeniköyspor hem rakibine kendi sahasında şampiyonluk turu attrımadı hemde şampiyonluk mücadalesini son haftaya taşıdı puan farkını 1 e indirdi.



 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu haberi Bizim Okan mı yaptı

Adsız dedi ki...

Okan bey,fark,4 Değil 5 Puan var.Sayın Okan bey.tek taraflı olmayın.KINIYORUM sizi.Saygılarımla

Adsız dedi ki...

Lütfen.. daha düzgün takip ediniz maçları..aksi takdirde bırakın en azından kendinize söz ettirmeyin. karekteriniz için.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.