Çarşamba, Aralık 29, 2010

Mehmet Çelik yine haftaya damgasını vurdu


TEK Rumeli Televizyonu yayın hayatına başladığından bu yana amatör sporun sorunlarını ekranlara taşıyan usta gazeteci Erol Eftekin’in koordinatörlüğünde, ünlü teknik adam Mehmet Çelik’in hazırlayıp sunduğu ‘Mehmet Çelik’le Spor Penceresi’ programı son bölümünde yine konu ve konukları ile haftaya damgasını vurdu.

TFF İstanbulİl Başkanlığıtarafından 2009 yılının en iyi kulüpler birliği seçilen Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin Başkanı Seymen Gençtürk ve İstanbul Amatör spor kulüplerin nabzını tutan Kent Yaşam Gazetesi Spor Müdürü Yılmaz Aktepe Mehmet Çelik’in konuğu oldu. İki saat süren programda Kapaklı Belediyesi İktisat Spor Kulübü, Badminton Federasyonu’nun çalışmaları ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve Zeytinburnuspor’un eski kulüp başkanı olan Ünal Tombulel’in hastanedeki 58. yaş kutlamaları yer aldı.

Gençtürk: İstanbul'da birlik olmalı 
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece ilçesinde sporla ilgili çalışmalar ve hedeflerin hakkında bilgi verirken bir soru üzerine “2011 yılı haziran ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpler Federasyonu kongresi öncesi İstanbul’da kurulan ve faaliyet gösteren 26 ilçe Amatör Spor Kulüpler Birliği başkanı birlik beraberlik içinde hareket etmeli. Bunun için de ben üzerime düşen neyse yapmaya hazırım. İstanbul’un TASKK’ta dışlanması çok üzücü ve bir o kadar da vahimdir. Geçmişte İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu kuranların bir an önce el atıp birlik beraberliği sağlaması gerekir” dedi.

Aktepe: Statlar bakımsız 
Yerelfutbol.com sitesinde yazıları ile tanıdığımız Kent Yaşam Gazetesi Spor Müdürü Yılmaz Aktepe de yaptığı açıklamalarda, İstanbul’da amatör futbol kulüplerinin müsabaka yaptığı statlardaki soyunma odalarının ve tuvaletlerinin bakımsız ve sağlıksız olduğunu, federasyonun bu statlara nasıl maç verdiğini anlamadığını dile getirdi.

Sabah erken oynanan alt yapı maçları 
Aktepe ayrıca alt yapı kategorilerinde sabah verilen maç saatlerine dikkat çekerek, hafta sonu oynanan U-13, 14, 15, 16, 17 yaş grubunda forma giyen çocukların uykuda olması gereken saatlerde, sabah saat 9.00 ve 10.00’da müsabakalara zor çıktıklarını, erken oynanan maçlara gelecek futbolcuların sabah saat 6.00’da kalktığını ve kulüplerinde 7.00’de hazır olduğunu, bu çocukların çoğunun kahvaltı yapmadan maçlara çıktığını, bazı çocukların maçlarda fenalık geçirdiğini dile getirdi. Yılmaz Aktepe ayrıca o yaştaki çocukların çoğunun dershanelere gitmesinden dolayı maçlara çıkmadığının gündeme getirdi.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

cevdet kuruçay dedi ki...

Merhaba sabah saatlerine verilen alt yapı maçları konusuna değindikleri için programı hazırlayan ve katılanlara teşekkür ediyorum.

ortak bir bildiri yayınlyarak veya imza toplayarak bu konuyu TFF'ye iletmek daha doğru ve etkili olabilir unutmayalım'ki alt yapı Türk futbolunun geleceğidir.

Ayrıca amtörlerle ilgili tv yayınlarının yayın gün ve saatlerini yazarsanız bunu yayarak bir çok kişiye ulaşmasını sağlayabiliriz

Saygılarımla

Cevdet Kuruçay

Adsız dedi ki...

GECEN SENELERDE MINIK TAKIMLAR GENELDE YORESEL OLUYORDU ŞİMDİ SABAH 9.DA.30.KM MESAFEYE MAC VERIYORLAR BUNLARI.DA GÖZ
ARDI ETMEMEK LAZIM
SAYGILAR

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...