Cuma, Aralık 31, 2010

Tusubasa'nın maç tahminleri-İstanbul SAL 19. hafta



Sevgili amatör severler bu haftaki yorumlarıma geçmeden önce geçen haftaki Paşabahçe-Sultangazi maçı ile ilgili yorumumdaki hatadan dolayı özür diliyorum. 
Süper Amatör Lig'de son dört haftaya giriyoruz ilk altı grup için ve her geçen hafta birbirinden çekişmeli maçlarla devam ediyor. Tüm amatör futbol gönüllerine sağlıklı ve mutlu seneler dileyerek bu hafta ki yorumlarıma geçiyorum.


KAYNARCA - İDEALTEPE: Geçen hafta 2-0'dan kaybettiği maç ile lige havlu atma durumuna gelen Kaynarcaspor artık seneye neler yapacağının planlarını yapmaya başlamıştır. İdealtepe ise geçen hafta düşmesi kesinleşen Ayazağaspor'u rahat geçerek farklı bir galibiyet aldı. Bu maçı kazanarak Haliç'in puan kaybetmesini bekliyecektir. Banko İdealtepe.


DİKİLİTAŞ - ÖZKARACAAHMET :Geçen hafta Kaynarca maçını müthiş bir geri dönüş yaparak 2-0'dan 3-2 kazanmayı başaran Özkaracaahmetspor, Ligde play-off mücadelesi veren Dikilitaş ile deplasmandan karşılaşacak. Dikilitaş geçen hafta Haliç ile berabere kalarak büyük yara aldı.Topladığı puanlarla çok rahat durumda olan Dikilitaş'ın kendi sahasında, puan ya da puanlara çok ihtiyacı olan rakibi karşısında üstünlük sağlaması zor gibi gözüküyor. İlk maçı da izlemiş biri olarak çok çekişmeli bir mücadele olacağını düşünerek bu karşılaşmanın berabere biteceği kanısındayım.


İSTANBULSPOR - ANADOLU HİSARI İY: Ligin rahat takımlarından Anadolu Hisarı çok zorlu bir deplasmana gidiyor. İstanbulspor oynadığı oyun ve yaptığı mücadele ile herkesin takdirini kazanmış bir takım ve ipi göğüsleyecek gibi görünüyorlar. Rahat rakibi karşısında İstanbulspor banko kazanacaktır.


HADIMKÖY - TERAZİDERE: Geçen haftayı galibiyet ile kapayan iki takımın mücadelesi küme düşecek takımı muhtemelen belirleyecektir. Çok stresli ve mücadeleci bir maç olacağı kesin ancak burada Hadımköy puantajda da ilk maç skorunda da (1-2 Hadımköy galip) önde gözüküyor. Ben bu zorlu mücadeleden Hadımköy'ün zor da olsa galip ayrılarak son üç haftaya rahatalayarak gireceği düşüncesindeyim.


KOCASİNAN - BEŞYÜZEVLER: Geçen haftayı dinlenerek geçen Kocasinan bu maçta varını yoğunu koyarak kazanmak isteyecektir. Beşyüzevler ise geçen hafta İstanbulspor'a kendi sahasında kaybederek fırsat tepti. İlk maç 2-2 sona ermişti Kocasinan alacağı galibiyet ile ipleri kendi eline almak isteyecektir. Banko Kocasinan.


ORTAÇEŞME - ATAŞEHİR DOĞUŞ: Son haftalarda kaybettiği puanlarla liderlik koltuğundan üçüncülüğe kadar inen Ataşehir Doğuşspor Ortaçeşme deplasmanından galibiyet alarak tekrardan ligde iddiasını ortya koymak isteyecektir. Ancak Ortaçeşme takımının da bundan sonraki maçları adeta ateşten gömlek onun için mutlaka bu maçtan puan ya da puanlar almak isteyecektir. Ben bu karşılaşmadan Ortaçeşme'nin istediği puanı çıkaracağını düşünüyorum. Beraberlik normal sonuç.


GÖKTÜRKSPOR - BAĞCILAR: Eğer Göktürkspor ligde kalmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Eğer bu maçı kazanabilirse fikstüründe Okspor maçı da var ligde kalmak için oldukça ümitlenecektir. Bağcılar ise çok rahat bir şekilde maça çıkacaktır. Ben bu maçtan Göktürkspor'un 3 puanla ayrılacağı kanısındayım.


HASKÖY - REŞİTPAŞA: Ligin rahat ekibi Reşitpaşa artık sezonun bitmesini bekliyor ve önümüzdeki senenin hesaplarını yapıyor. Hasköy ise maçlarını kazanarak İMES'in puan kaybetmesini bekleyecek. Güçlü Hasköy taraftarı önünde bu maçı kazanacaktır.Banko Hasköy


EROKSPOR - YENİBOSNA :Geçen haftayı son haftaların formda takımı Gazi Mahallesi karşısında puansız kapatan Erokspor,geçen haftayı Selimiye'ye kendi sahasında kaybeden Yenibosna'yı ağırlıyor. Ligde düşmeyi doğrudan ilgilendiren bu karşılaşmada ben Erokspor'un kazanarak düşme potasının bu haftalık üstüne çıkacağını düşünüyorum.


ÇAMLICA - ÇEKMEKÖY: Çok zevkli geçeceğine inadığım ve bol gol izleyecebileceğimiz bir maç daha diyebilirim. İlk maçı izlemiştim ve kırmızı kart çıkana denk çok mücadeleci ve güzel bir maç vardı. Ancak iki takım arasında kalite farkı da göze çarpıyordu. Ben kazanmak zorunda olan Çekmeköy'ün kazanacağı görüşündeyim. Çekmeköy banko.


YAZI: TUSUBASA

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler rahat kazanır

Adsız dedi ki...

Dikilitas ve idealtepe kazanir.Okmeydani ve sultanbeyli de maci alir

Adsız dedi ki...

beşyüzevvlerin kazanması cok zor ama zoru seven takım:)))

Adsız dedi ki...

bak güsel kardeşim 1 grubu ben 2 hafta önce bitirmiştim ayazağa kaynarca özkaracaahmet düşer halada diyorum.herşey bir yere kadar bu üç takım düşer idealtepe 2.olur.

Adsız dedi ki...

tusubasa ataşehir doğuşun maçını kaç kere izledinde böyle yorum yapıyosun son 3 haftadaki hakem hatalarını gördün mü son hafta levent maçında bariz 2 penaltı verilmedi öz fatih maçında verilen penaltı iptal edildi.Ataşehir doğuş bu maçı banko kazanır ve bu grubuda şampiyon bitirir

Adsız dedi ki...

biras adaletlı mac secın işinze kolay gln maclara yorum ypmak bnko demk kolay cocga sorsan ılır saten bu haftanın en anlamlı onmlı zor macı zara ekınlı . y.esenyurt bu maca degınen yok hıc bu kadar kenara ıtılmıs takımlar olamas süperın en ıyı pas yapan takımı organıze olan takımı zara ekınlı dıgerı ıse kısıtlı butcesıne ragmen cok ıyı savasan kosan ytnklı gnclerle kurulmus y.esenyurt takımnı gormesden glmessnz yaa daha adaeletlı lutfen

Adsız dedi ki...

1 gurupta bu hafta bence iş biter albayrak takımı okmeydanını yener küme düşenlerde belli olur fazla konuşmayın tabiki albayrak futbolunu oynarsa

tusubasa dedi ki...

Size ozel mac yorumu olsun.Zara Ekinli ve Y.Esenyurt yenisemez ve berabere biter.

Adsız dedi ki...

On maçta beş tutturmuşsun yüzde elli başarı iyi bir tahmin değil

Adsız dedi ki...

dikilitaş maçını kazandı-idealtepe kazandı-sultanbeyli kazandı puhaa haaah haah1.grupta dikkat etmesi gereken takım albayrak beyler fikstürü çoooookkk güzellll

Adsız dedi ki...

merak etme kardeşim albyrak küme düşer gibiye getirmişsin lafı rahat ol zoru severiz fenerköy mü esenlermi hangisini yenelim sen karar ver senin dedigin olucak merak etme seç maçınıbana söyle 20,24 te yorum yappan kardeşim

Adsız dedi ki...

22:15 TE YORUM YAPAN ALBAYRAKLI ARKADAŞIM (TARAFTARI DEMİYORUM TARAFTARI OLMAYAN BİTAKIMSINIZ) YAPTIĞIN YORUMLA KENDİNİZİ İFŞA ETMİŞ DAHA ÖNCEKİ MAÇLARDA NELER YAPMIŞ OLABİLECEĞİ DÜŞÜNDÜRÜYORSUNUZ ,SİZ ŞİMDİ SİZE GELEN FENER KÖYÜ YENİN:):):) SONRADA ESENLERE GİDİP ESENLERİ YENİN:):):) SON HAFTADA İŞİ BİLEN ABİLERİNİZLE MAÇLARIN HAKEMLERİNİ ÖĞRENİN:):):):)
-SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞLAR BU YORUMUMU YAYINLARMISINIZ UYGUNSA

Adsız dedi ki...

eee albayraklı kardeşim nasılsın sesin soluğun çıkmadı bir haftadır.herşeyi tek cümlede açıkladım ben bunu nasıl yaptımmı diyorsun.olsun yaptıkların önemli değil bundan sonra ne yapacağınız daha önemli kötü şeyler yapmamaya tövbe edersin sizler inançlı insanlar topluluğusunuz.kul hakkıyla gitmeyin yaradanın karşısına ....

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.