Perşembe, Aralık 30, 2010

Beylikdüzüspor'a Kamerunlu forvet



Bölgesel Amatör Lig 12. Grup takımlarından Beylikdüzüspor, kadrosunu Kamerunlu Jean Pierre Mbelek’le güçlendirmeyi amaçlıyor. Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor ile antrenmanlara çıkan Jean Pierre Mbelek, Beylikdüzüspor takımı ile ikinci idmanına çıktı.


Futbol Şube Sorumlusu Selim Baştan ile görüşen ve her konuda anlaşma sağlanan siyahi oyuncu ile imzanın ne zaman atılacağı merakla beklenmeye başlandı. Menajerinin de hazır bulunduğu görüşmeler sonrasında idmana çıkan Jean Pierre Mbelek, Teknik Direktör Atilla Erdoğan’ın gözetiminde çalışmalara başladığı, transferin an meselesi olduğu söylendi. 1985 doğumlu olan Kamerun’lu Jean Pierre Mbelek, forvette oynuyor.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

23 yorum:

Adsız dedi ki...

resimde görünen futbolcunun karın bölgesinde en az 2 genelde de 6 kilo fazlası var gibi görünüyor.bu adamı hazırlamak ve ligde fayda sağlamak çok zor ama beylikdüzü bu transferi gerçekleştirdi ise birbildiği vardır

Burak Kurtuluş dedi ki...

Bu resimdeki adam benim bildiğim adıyla Jemba. En son ya Gebze'de ya da Darıca'da bir amatör takımda oynuyordu. Ayrıca çok yetenekli bir oyuncudur. Forvettir. Türkçe'yi de benden iyi konuşuyor. Feriköy'deki Afrika Uluslar Kupasında Kamerun takımında izlemiştim. Aynı, Antalyaspor'un Fildişili oyuncusu Sergey Pacome Djiehouda gibi bir güçlü oyuncu. Ancak adı ve yaşı konusunda çelişkilerim var.

DaRbEcİ dedi ki...

galatasaraylı heralde olsa gerek baksana eşofman altına galatsaray ablemi var tutuum bu adamı:) aslanım benim

Adsız dedi ki...

ARKADAŞ KOCA TÜRKİYEDE ADAM KALMADI AMATÖR KÜMEDE OYNATMAK İÇİN YABANCI ADAM MI BULDUNUZ YAAA BU ZİHNİYETLE BİZ ANCAK 2098 DÜNYA KUPASINA KATILIRIZ ŞU HARCADIINIZ PARALARI GENÇ,AHLAKLI,YETENEKLİ FUTBOLCULARI BULMAYA,O FUTBOLCULARA İDMAN YAPTIRCAK TESİSLER YAPMAYA KULLANSANIZ TÜRK FUTBOLU BELKİ BİRAZ KIMILDAR..

halitt dedi ki...

aa bizim cemba :D kanka naber ya :D
kendisi Feriköy'de oturuyor, istanbuldaki afrikalıların reisidir :)) inşallah başarılı olur arkandayız kardeşim :))

Adsız dedi ki...

ya bu djemba zuahah feriköyde gömlek satar maç organizesi yapar ne kasımpaşası ne süper lig idmanı:D bi de jean pierre mbelek demişler ismini süslemişler töbe töbe ya:D bu adamın türkçesi süper beylikdüzüne ittirmiş menajer:)

Adsız dedi ki...

nbr len jemba :)..boş zamanlarında feriköyün 13-15 yaşındaki gençleriyle resim çektirir kimseyi kırmaz.o gençlerde jembanın resmini facebooka koyup ulan amerikadan gelen repçi xjemba 30 cent tir kendisi kankam olur muhabbetlerine konu olur..kusurunu görmedik :))

Adsız dedi ki...

iyi topçudur kendisi sürekli antreman falan çalışır yani

Adsız dedi ki...

üstteki mesajıma ilave bu adam benimle yaşıt ( ben 35 )neredeyse.ulan afrikalılar yine yapmış yapacağını sahte öğrenci pasaportları vizeler kimlikler siyah kağıttan dolar çıkarmalar falan en son futbolcu lisansı işine girmişler :)))

Adsız dedi ki...

yerli oyuncular uyuyun siz yüzünüzü siyaha boyayın formayı kapın

Adsız dedi ki...

arkadşlar transfer olan jemba deyin jemba mbeleki beylikdüzüne verdi tamam jemba burda menejer resim cekılıyor sadeece ok

Adsız dedi ki...

arkadşlar transfer olan jemba deyin jemba mbeleki beylikdüzüne verdi tamam jemba burda menejer resim cekılıyor sadeece ok


bu üstteki yazıda ne demek istedin acaba sen türkçe katili

Adsız dedi ki...

ya djemba,jemba, cemba, vs..dediğiniz adam bu resimdeki Jean Pierre Mbelek zaten!ne menajerliği yahu.Mbelek'in simsarı bir Türk.enayi takımlara kitliyor işte.Yaşı da 36dır.gebzede traş bir amatör takımda azıcık oynamış ve de rezil bir performans sergilemiştir feriköyde oturur senelerdir ve herkes tanır.ulen jemba yine yırttın reis:):):)

Adsız dedi ki...

çok yetenekli,kalitelibir topcu sağlam ve kuvetli.
bir ay önce kasimpasa idman izledim wallaii inanilmaz gol atti cocuk.

sadece beyliduzu ile muthiş bir transfert

Adsız dedi ki...

15:16da yorum yapan arkadaş sen afrikalı olmayasın?Türkçen bozuk da:D yalan atıp da bir yere varılmaz ne olacak fos çıkınca?!

feriköylü djemba dedi ki...

abooowwww.bizim feriköylü djemba yı jean cloud van damme diye beylikdüzüne kakalamışlar hahahahaha :D..mennajerlik ve pazarlama staratejisi derim AMERİKAN RÜYASI DERİM başkada bişey demem :D
yürü be jean cloud djemba hahaha :)))

Adsız dedi ki...

15:51da

ben turkmenistanliyim sen kimsin arkadaş?

ömer dedi ki...

15:51

kim sizce?forumunda yalancıların olarak insanların tedavisi için

Adsız dedi ki...

ULAN ADAM SONUCTA BIYERLERDE OYNUYOR ISTER GOMLEK SATSIN ISTER CEKET SANANE ADAMLA DALGA GECIYOSUN SENIN SACMA LAFLARINI MILLET DIKKATE ALIYORDA TRANSFER YAPIYOR SANKI KENDIN SOLEYIP KENDIN GULUYOSUN İŞTE İŞE YARAMAZ ;)
İŞİNEE BAKK..

ÖZFERİKÖYLÜ dedi ki...

İNSANLARIN EKMEYİYLE OYNAMAYA MERAKLI COOOKKK !! BU HALİT DENEN ADAM BÖLE HAREKELERİ YÜZÜNDN FERİKÖY TİRBÜNÜNDEN ATILMIŞTIR......BİDAHA GİREMİCEKTİR..ULAŞ VE OLGUN TARFINDAN ARANMAKTADIR..

Adsız dedi ki...

Ben sadece çok fazla kıskançlık burada olduğunu düşünüyorum

murat vural dedi ki...

çok iyi oyuncu kesin.

Adsız dedi ki...

ya arkadaslar jempayı bende tanıyorum ferıkoyde her sabah ıdman yapıp mac organızasyonu yapıp kendısıde oynar.. ayrıca bı sekılde ısımle dalga gecmeyın sonucta gercek ısmını soylese kac kısı soyleyebılecek o ismi daha okuyamıyoruz bıle bız bıle lakap koymazmıyız arkadaslarımıza.. kendısıne sordum o gercek adım bu lakabım dedı gecen gun... hem sımdı burdan şöyle topcu böyle topcu deyıpte kımsenın ekmegıne mani olmaya gerek yok ıdmanlara cıkıyo ve devre arası kampı var zaten sizin bıldıgınız kadar heralde hocası ve yonetımı bıseyler bılıyodur bakarlar eger dedıgınız gıbı yararlı bı oyuncu deılse gönderırler heee baktılar beylıkduzune faydalı ozaman anlasırlar... bırakında hocası karar versın. ınsanlara burdan sallamayın ...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.