Salı, Aralık 28, 2010

Kuştepespor'dan teşekkür mesajı



      İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup takımlarından Kuştepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, geçen hafta vefat eden Başkanları Merhum Nazım Bülbülkaya için Cumartesi (25.12.2010) günü, Kuştepe Spor Kulübü’nde bir mevlit programı düzenlendi.


      Kuştepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu ayrıca, cenaze törenine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan başta, Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül olmak üzere, CHP Şişli İlçe Başkanı Sayın Av. Hıdır Tanrıverdi’ye ve AK Parti Şişli İlçe Başkanı Sayın Nevzat Şatıroğlu’na, Şişli ve Kağıthane İlçelerinin Siyasi Partilerinin İlçe Meclis Üyelerine, yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen; İstanbul Futbol İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu nezdinde diğer tüm yetkililere, Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Ahmet Karaman ve Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Hasan Cevahir'e, kıymetli birlik Üyelerine, Kuştepe Camiasının değerli bireylerine, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Camiasının değerli mensuplarına, gerek mesaj yolu ile gerekse bizzat arayan tüm Spor Kulübü Başkanlarına ve kendilerini acılı günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.


    Yönetim Kurulu, aynı grupta mücadele ettikleri, Güngören, Araphan ve Taksim Spor Kulüplerine hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederken, pankart ile sahaya çıkan ve acılarını paylaşan Şirinevler Spor Kulübü’ne de yaptıkları bu anlamlı jest için ayrıca teşekkürlerini bildirdiler.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Rahmetli başkanımıza Yüce ALLAHTANRahmet Dileriz Busüreçte gerçekten Yanızda Siz Değerli Yerel Futbol Aileside yanımızda Oldu Tşk.Hasan ASLAN FUTBOL Şb.SORUMLUSU

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.