Salı, Aralık 28, 2010

Mesudiye barış'la güldü

İSTANBUL DARÜLÜCAZE: 2  MESUDİYE : 3
İstanbul 1. Amatör Küme 16. Grup'ta Mesudiyespor Kartal Bulvar Stadında istanbul Darülücaze'ye konuk oldu.

Müsabakaya Beykoz temsilcisi daha arzulu başladı. Ve dakıka 15'ı gösterdiğinde  ceza sahası içinde topla buluşan Mesudiyespor'lu Cengiz  İstanbul Darülücaze'lı oyuncu tarafından arkadan çekilince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Topun basına geçen Gökmen penaltı atışını gole çevirdi ve Beykoz temsilcisi 0-1 öne geçti.

Dakikalar 35' i gösterdiğinde İstanbul Darulücazespor'lu oyuncunun ceza sahası dışından çektiği şutta top Mesudiyespor'lu Mehmet'e çarptı ve kaleci kontrapiyede kaldı bu golle maça denge geldi 1-1.

Bu golle morallenen İstanbul Darulucaze ekibi ataklarını arttırmaya başladı,korner atışında boş kalan İstanbul Darulucaze'li futbolcunun kafa vuruşunda kaleci Volkan çok güzel bir planjon'la topu çelmeyi başardı.

 ilk  1-1 eşitlikle takımlar soyunma odasının yolunu tuttular.

Maçın ikinci  yarısı  başladığında her iki takımda  oyunda topu kontrol etmeye çalıştı.

60. dakikada  Mesudiyespor korner atışı kullandı ve İstanbul Darülücaze dafansının uzaklaştıramadığı top genç Oğuz'un önünde kaldı ve düzgün bir vuruş yapan  Oğuz Beykoz temsilcisini tekrar öne geçirdi 1-2 .

Mesudiyespor'un geriye yaslanmasını fırsat bilen İstanbul Darülücaze maçın 75.dakikasında ceza sahası üzerinden güzel bir vuruşla golü buldu ve maça tekrar denge geldi 2-2.

Bu golle birlikte İstanbul Darülücaze ataklarını sıklaştırıyor ancak arka tarafta açıklar veriyordu dakikalar 85 'i gösterdiğinde yedek külübesine yakın taraftan faul kazanan Beykoz ekibinde topun başına geçen Barış müthiş bir vuruşla topu arka çatala gönderdi .2-3.

Beykoz temsilcisi Mesudiye sahadan 2-3 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapadı.

HABER VE FOTO: CÜNEYT HABİL

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.