Salı, Aralık 21, 2010

Adalarspor 'Altın' buldu


ALTINORDUSPOR: 1 ADALARSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup’ta Adalarspor, takipçilerinin kazandığı haftada kritik bir galibiyet alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti. Yeşil-Beyazlılar, Altınorduspor’u 2-1 mağlup etti.

Yoğun yağış altında geçen mücadelede iki takım da temkinli bir şekilde maça başladı. İlk dakikalarda karşılıklı ataklarla geçen maç seyir açısından izleyenlere zevk verdi. İlk yarı 0-0 la sonuçlanınca takımlar soyunma odasına beraberlikle gittiler.

İkinci yarıda Adalar kimlik değiştirerek daha istekli ve arzulu bir şekilde maçı rakip sahaya yıktı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Adalar hiç beklemediği anda kontra gol yedi. 72’de, sağdan yapılan ortada Altınordu'nun forveti topu ağlara gönderdi 1-0

Golden sonra tüm hatları ile gol arayan Adalarspor, istediği golü 78.dakikada forveti Gökhan ile buldu. Ceza sahasına yapılan ortada topu iyi takip eden Gökhan gole imzasını attı: 1-1
Golden sonra aynı istek ve arzu ile saldıran Adalar 81.dakikada Ufuk'un kullandığı kornerde Emrullah'ın güzel kafa vuruşu ile 1-2 öne geçti. Golden sonra kalan dakikalarda başka gol olmayınca Adalar zorlu geçen maçta 3 puanı hanesine yazdırdı.



Seven: Kolay maç kalmadı 
Maçtan sonra Yerel Futbol Sitesi’ne açıklamalarda bulunan Adalarspor Teknik Direktörü Ergün Seven, ligde artık son düzlüğe girildiğini ve kolay maç kalmadığını söyledi. Seven, “Böyle kolay görünen maçların ne derece zorlu geçtiğini gördük. Takımımın yenik duruma düştükten sonra gösterdiği mücadele ve aldığımız 3 puandan dolayı tüm camiayı tebrik ediyorum. Böyle maçları kazanmamız büyük takım olma yolunda kat ettiğimiz mesafeyi de göstermektedir. Önümüzdeki maçları da puan kaybetmeden kazanıp maksimum alacağımız puanı alarak Süper Amatör Lige katılmayı hedeflemekteyiz” dedi.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

5 kuruş geliri olmayan bu kulübün tüm yönetici ve sporcuları takdire şayandır. Herşeyin para olmadığını gösteren bir takım.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.