Salı, Mart 10, 2009

Maç tekrar edildi, Batı Trakyaspor çıktı


BATI TRAKYASPOR: 2 DAMLASPOR: 2 (BG)

İstanbul B Gençler Ligi 9. Grup'ta 16. ve son hafta oynanan ancak kural hatası nedeniyle tekrar oynanması kararlaştırılan Batı Trakyaspor-Damlaspor bugün yeniden oynandı. Maç 2-2 sona ererken, Batı Trakyaspor grup lideri oldu.
İlk yarısı 2-1 Batı Trakyaspor'un üstünlüğünde geçen maçta Yeşil-Siyahlılar iki kez Okan'ın frikikten attığı gollerle öne geçmesine karşın Damlaspor her seferinde bu gollere yanıt verdi. Maç 2-2 biterken Batı Trakya grup lideri olarak İstanbul Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Kural hatası olan maçı Damlaspor 2-0 kazanmıştı.

Rakip şimdi Alibeyspor
Batı Trakyaspor perşembe günü İstanbul Şampiyonası maçında Alibeyspor'la karşılaşacak. Avcılar Turgut Özal Stadı'ndaki bu maç 14.30'da başlayacak ve galip gelen takım Türkiye Şampiyonası vizesi alacak.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Resimlerin devamını bekliyoruz..

Adsız dedi ki...

yazık cok yazık ...

Adsız dedi ki...

BU GALİBİYET BATI TRAKYA SPORUN HAKKIYDI AMA HAKEMİN SAYESİNDE 2-2 BİTTİ. HAKETTİGİ GİBİ ŞAMPİYON OLAN BATITRAKYASPOR 1 TUR ELEME MAÇINDA ELENMİŞTİR. RAKİBİ ALİBEYKÖYÜN 2 UZATMA DEVRESİNİN SON DAKİKALRINDA YEDİGİGOLLE ELENDİ. TAKIMIMIZA DİGER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ........

Adsız dedi ki...

hak yerini buldu...

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.