Salı, Şubat 17, 2009

Tekirdağspor'dan sert açıklama


Tekirdağ Süper Amatör Küme ekiplerinden Tekirdağspor'un taraftar grubu Vandallar, son günlerde ligdeki bazı kulüpler ve taraftarlarının, takımlarına ayrıcalık yapıldığı yönündeki iddialarına sert yanıt verdi. Grup adına açıklama yapan Ferdi Güler ve Ferhat Ersayın'ın ifadelerinden önemli satır başları şöyle:

'Görüntüler gelip izlenebilir'
* Kulübümüz 1967 yılında kurulmuş olup tarihi başarılarla dolu bir kulüptür. Camia olarak Trakya'nın en büyük camialarından birisidir. Son dönemde ilimizin bazı kulüpleri Tekirdağspor üstünden prim yapıp kendilerinin başarısızlıklarını örtmeye çalışmaktadır. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki takımımızın oynadığı bütün müsabakalar 90 dakika kaydedilmiştir. Her kim 'Tekirdağspor’a haksız puan kaybettik' diyorsa istediği yerde istediği futbol uzmanıyla birlikte görüntülerimizi alıp inceleyebilir. Ne şerefli hakem camiasını ne de A.S.K.F başkanı ve yönetimini zan altında bırakarak bir yere varılamaz.

'Biz kimseyi suçlamıyoruz'
* Eğer adalet ve adaletsizlikten bahsediliyorsa bizim de söyleyecek çok sözümüz var ama bizler büyük Tekirdağspor camiası olarak her başarısızlıktan sonra hatayı hakem ya da federasyonda değil kendimizde aradık. Herkesin hatırlaması amacından bir iki konuya değinmek istiyoruz. İlk yarının son haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Tekirdağspor-Çorlu Sanayispor müsabakasında verilen hakem kararları ile takımımız maçı 3-2 kaybetmiştir fakat ne başkanımız ne camiamız kimseyi suçlamamıştır; aksine hatayı hep içimizde aramışızdır.

Sanayi-Adalet maçı örnek gösterildi
* Daha yakın tarihlere bakacak olursak; Çorlu Sanayispor-Aydoğdu Adaletspor maçında seyirciler maçtan sonra sahaya girerek futbolcuları tartaklamıştır ve 1 maç saha kapama cezası ile geçiştirilmiştir. Ancak Sanayispor sahası tamamıyla tel örgü olduğu için zaten verilen saha kapama cezaları da seyirciyi etkilememektedir. Bunun gibi bir çok örnek çıkarıp kamuoyunun kafasını karıştırabiliriz fakat bizler ne birilerinin üstünden prim yapıp hak etmediğimiz bir derece istiyoruz ne de birilerinin üstümüzden prim yapmasını istiyoruz.

'Tepkimiz sert olur'
* Büyük Tekirdağspor camiası olarak Tekirdağspor üzerine oynan oyunlara izin vermeyeceğiz Tekirdağspor'un üstünden prim yapanlara tepkimiz sert olur. Kimse bu büyük camiayı kullanarak reklamını yapmaya kendine rant sağlamaya kalmasın.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Efkan Bey bu arkadaslar yalan yanlış bilgiler vererek ortamı geriyorlar .Ve kamuoyunu yanıltıyorlar.Birkere Sanayi-Adalet maçı olaysız tamamlanmıştır.Olay çıkan maç Sanayi-Veliköy maçıdır lütfen bu yanlışı düzeltirmisiniz.Ve bu maçtada büyük olaylar çıkmamış itiş kakış olmuştur.Tekirdağspor il olmanın avantajlarını Çorlu olsun Çerkezköy olsun Velimeşe olsun Tekirdağspor amatöre düştüğünden beri bu kulüpler üzerinde her zaman kullanmıştır.İl Hakem komitesi Tekirdağspor'un evinde oynadığı Çerkezköy Belediye ve Çorlu Kültür maçlarına daha önce Tekirdağspor taraftarı olan amigoluk yapan Erkut Tüfekçiyi orta hakem atamıştır.Aynı hakem Çorlu Sanayi-Çorlu Sağlık Maçında Sanayisporlu oyuncu topa küfür ettiği halde bunu kendi üstüne almış ve bu oyuncuyu kırmızı kartla 45.dakikada 10 kişi bırakmıştı.Şimdi buradan soruyorum
sizin salladığınız 3-2 kaybettiğiniz Sanayi maçının hakemi Altan Erden gibi Tekirdağ'da klasman hakemi olan kaç isim yazabilirsiniz.Yok kardesim işte Osman-Barış ve Altan başka hakem yok klasmanda...

Ali Gülcü

Adsız dedi ki...

sayın ali gülcü bir kere salıyor dediğiniz adamlar tekirdağ camiasında önemli ismlerdir öncelikle üslubunuza dikkat edin.ortamın geren biz değil sizlersiniz ner de haksızlık varsa görüntüler elimizde 90 dk gelin seyredelim tekirdağspor haksızlıkla hiç bir maçını kazanmamıştır.
serdar örkmez

Adsız dedi ki...

Siz onu Erkut Tüfekçi ile beraber seyredersiniz masa başı oyunları tekirdağda geçer ama 3.lige terfi maçlarında geçmez.Çünkü orada Erkut Tüfekçi gibi hakemler hakem atama komitesi başkanı Ömer Aygarı bulamayacaksınız.

Ali Gülcü

Adsız dedi ki...

ispatlıyamıyorsun boş konuşuyorsun ucuz kahramanlık yapma yalan ve iftiralar dan vazgeç bu arada araştırdık sanayide ali gülcü diye birisi yok adında yanlış serdar gül

alemci_çorlusanayisporlu dedi ki...

terfilerde böyle tekirdağ amigoluğu yapıpta hakem olanlar yok ona göre çok ararsınız böyle hakemleri....kültür maçını seyrettim 2 tane uydurma penaltıyla 3 puan tekirdağ aldı.ondan önce sağlık maçı yine uydurma penaltı yine tekirdağ puan aldı lütfen biraz kendinize gelin il takımısınız diye bu kadar kayırılmaz bi takım..terfilerde bu futbolla ilk turdan eve dönersiniz bırakın sanayi gitsinde biraz başarı elde etsin .geçen sene herkez gördü başarımızı...kahraman kurtarıcı ömerrrrrrr

Adsız dedi ki...

ee gittinizde tutukmu 4 hafta kaldı 1 puan var 4 maçı alan gider terfilere sorun yok vandal ahmet

Adsız dedi ki...

valla arkadaşlar bir vefalı olarak o sahayı tekirdağ spora yakıştıramıyorum!!! maalesef 2 sene önce o tarla yüzünden elendik terfi maçlarında!!!!!!!!

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...