Cumartesi, Şubat 21, 2009

SAL 1. Grup'ta perde indi: Sultanbeyli şampiyon, İdealtepe düştü

HAZIRLAYAN: BENAN DİKER
İstanbul Süper Amatör Küme'de 2008-2009 sezonu grup aşaması, 1. Grup'ta bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun flaş takımı Sultanbeyli Belediyespor son maçında Orhanlı Belediyespor'u 2-0 yenerek tarihinde ilk kez Süper Amatör Küme grup şampiyonluğu yaşadı.

Küme düşen üçüncü takımsa İdealtepespor oldu. Turuncu-Beyazlılar deplasmanda ölüm-kalım maçında Reşadiyespor'a 3-2 yenilirken Karadenizspor da lig ikincisi Ayazağaspor'u 3-2 mağlup etti. Böylece Maltepe temsilcisi İdealtepe 1. Amatör'e düştü.

Son haftalarda müthiş bir grafik çizen Sultantepespor, üçüncüyü belli edecek maçta deplasmanda Pazariçi Köprülüspor'u 3-1 yendi. Sarı-Lacivertliler üçüncü olurken Leventspor dördüncülüğü elde etti. Lige iddialı başlayan Leventspor son maçında genç takım oyuncularına şans tanıdı. Hasköy-Hürriyetgücü maçı ev sahibi ekibin galibiyetiyle biterken burada da iki takım gençlerine şans tanıdı.

3 yorum:

yılmaz ertürk dedi ki...

öncelikle ayazağa teknik direktörü MEHMET UĞUREL'E baş sağlığı diliyorum.ablası vefat etmiş.
sultanbeylimiz sonunda şampiyon oldu.sultanbeyli belediye spor'a ve ayazağa spor'a terfilerde başarılar. sultanbeyli belediye spor çok iyi bir teknik trektöre sahip.daha öncedende sultanbeylinin minik takımını şampiyon yapmıştı.ama istanbul şampiyonasında batı trakyaya şanssız bi şekilde yenilmiştik.sultanbeylide oynarkende çok katkısı olmuştu sultanbeyliye ve şimdide çok büyük bi katkısı var eyüp hocanın.

Adsız dedi ki...

ewet teşekkürler eyüp hoca teşekkürler sultanbeyli.bld.spor teşekkür malzemeci teşekürler BAYRAM EKŞİ

Adsız dedi ki...

bende hürrüye gücüünn hocası hüseyin hocayı tebrik ediyıorum 1 amt süpere çıkardıgı takım ilk 3 giremesede başarılı sayılmıştır tebrikler hürrüyet gücü.

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...