Salı, Şubat 17, 2009

Ödemiş puan saçmaya devam ediyor


ÖDEMİŞ BELEDİYESPOR: 0 ŞİRİNYERSPOR: 0

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
İzmir Süper Amatör Küme B Grubu'nda 16. haftanın en önemli karşılaşmasında lider Şirinyerspor’u konuk eden grup ikincisi Ödemiş Belediyespor rakibine diş geçiremedi ve Saraçoğlu’ndan geçen hafta olduğu gibi yine golsüz eşitlikle ayrıldı ve yine penaltı kaçırdı. İki ekibin de beraberliğe razı bir oyun sergilediği karşılaşmanın ilk yarısında Mahmut Arslan’ın Şirinyerspor’u, ikinci yarıda da Ödemiş bazı net gol pozisyonlarına girdi. Henüz 3. dakikada Şirinyerspor’dan Uğur sağ çaprazda müsait pozisyonda topa iyi vuramadı. 15’te Ahmet Çiçek’in ceza alanı dışından yaptığı sert ve düzgün vuruş üst direği sıyırarak dışarı gitti. İlk yarıda rakibi üzerinde baskı kuramayan Ödemiş, duran toplarla tehlikeli olmaya çalışırken, konuk ekip daha çok topa sahip olan taraftı. Maçın hakemi Serkan Özkan ilk yarıda çaldığı-çalmadığı düdüklerle büyük tepki aldı.
İkinci devrenin ilk 20 dakikalık kısmında dengeli oyun devam etti. 59’da Ahmet Çiçek’in şık volesinden sonuç gelmedi. 64’te sol çaprazdan ceza sahasına sürat ile giren Ender’in vuruşunda top kaleci Murat’a çarparak dışarı gitti. 73’te Uğur’un sağdan yaptığı ortada Ender ceza alanı içinde yerde kaldı ve hakem Serkan Özkan penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan kaptan Rahmi topu sağ köşeye gönderdi ancak kaleci Murat çıkarmayı başardı ve Ödemiş öne geçme şansını kaçırdı.
86’da gelişen tehlikede Ender’in yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Murat tokatladı. Ardından kullanılan köşe atışında kafalardan seken topu Rahmi şık bir röveşata ile filelere gönderdi ama hakem Serkan Özkan çok tartışmalı bir karara imza atarak bu pozisyonun öncesinde bir faul olduğunu belirtti ve golü iptal etti. 88’de Şirinyer akınında sağ çaprazda boş pozisyonda kalan Alper’in şutu yandan dışarı gitti. Son saniyelerde Selçuk’un şutu kalecide kalırken, maç golsüz sona erdi. Maç sonunda taraftarlar takıma tepki gösterirken, Şirinyer takımını alkışlarla uğurladılar.
STAT: Saraçoğlu
HAKEMLER: Serkan Özkan*, Sabahattin Ayvazoğlugil*, Hüsnü Emre Çelimli**
ÖDEMİŞ BELEDİYESPOR: Paşa**, Ercan**(Dk.66 Fama?), Erol*(Dk.51 M.Ali**), Doğan**, Rahmi**, Burak*, Ender***, Zekeriya*, Erhan Eriten*, Erhan Eren**, Uğur**(Dk.78 Selçuk*)
ŞİRİNYERSPOR: Murat***, Cengiz**, Engin**, Veysel**, Yenal*, İbrahim**, Uğur**, Turgay**(Dk.88 Görkem?), Bülent*, Ahmet Çiçek**(Dk.82 Alper*), Okan*(Dk.78 Fatih*)
SARI KARTLAR: Doğan, Erhan Eriten, Ender /Yenal, Ahmet Çiçek
Akıllarda kalanlar:
* Maç öncesi her iki ekibin yöneticileri de dostluk görüntüleri sergilerken, Ödemiş Belediyespor teknik patronu Levent Bayraktar, Ödemiş’in eski çalıştırıcılarından Şirinyerspor teknik direktörü Mahmut Arslan’a sarılarak başarı dileklerinde bulundu. Birlikte objektiflerimize poz veren ikili “Önce dostluk, sonra rekabet” dedi.
* Maç öncesi yaşanan dostane havayı hakemin ilginç kararları bozdu. Bazı pozisyonlarda Ödemişli futbolcu ve taraftarların tepkisini alan orta hakem Serkan Özkan özellikle sayılmayan golde maçın kaderine etki etmiş oldu. Zaman zaman saha içinde gergin anlar da yaşandı.
* Ödemişli futbolcuların basit hatalarla rakibe kolay top vermesi ve sürekli ayaklarının altından topları kaçırmaları seyircilerin tepkisine neden oldu. Geçen hafta da benzer durumların yaşanması akıllara “Konsantrasyon eksikliği mi yaşanıyor?” sorusunu getirdi.
* Barış Mayadağ’ın yokluğunda rakip fileleri sadece bir kez havalandırabilen kırmızı-lacivertlilerde gol suskunluğu sürüyor. 8 haftadır gol yemeyen ekipte sakatların çokluğu gol yollarında sıkıntı yarattı. Barış ve Melih’in ardından Ertan ve Necip de dün kadroda yoktu. Uğur’la birlikte hücumda görev alan Ender, özellikle ikinci yarıda çok çalıştı ama golünü atamadı. Sonradan oyuna giren Fama ise yine hayal kırıklığı yarattı.
* Maç öncesi taraftarlar Mahmut Arslan ve yardımcısı Yasin Çalışkan’ı tribüne çağırırken, Ödemiş’te geçen sezon forma giyen Hüseyin ve Turgay da eski takım arkadaşlarıyla hasret giderme olanağı buldu.
* Bu sonucun ardından her iki ekipte konumlarını korudu fakat Tirespor’u 3-0’la geçen Seferihisar, Ödemiş ile arasındaki farkı 3’e indirdi.


Bayraktar: “Tribünde gol yememiz için dua edenler var”
Maçın ardından sıcağı sıcağına açıklama yapan Ödemiş Belediyespor teknik patronu Levent Bayraktar, tribündeki bazı seyircilerin kırmızı-lacivertli takımın gol yemesini istediğini iddia ederek, “Takıma destek verenler kadar köstek olanlar da var” dedi.
Bir hayli üzgün olduğu gözlerden kaçmaya genç teknik adam, “Bu takımı eleştirenler, bu takım için neler yaptıklarını anlatsınlar” ifadelerini kullanarak, “Takımımızı yürekten destekleyen taraftar kardeşlerimi bu söylediklerimin dışında tutuyorum ve onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Fakat özellikle bazı seyirciler takımımızın kötü duruma düşmesi için dua ediyorlar, onları kınıyorum. Kendi seyircimizden böyle olumsuz bir durum görmemiz beni ve arkadaşlarımızı çok üzdü. Biz kırmızı-lacivertli formayı en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkıyoruz ve Ödemiş halkını mutlu etmek istiyoruz. Bugün birkaç pozisyonda top yine bizi sevmedi. Penaltı kaçırdık, gole yaklaştık ama olmadı. Biz mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz” diye konuştu. Mahmut Arslan ise maç sonunda herhangi bir açıklama yapmadı.
Diğer Sonuçlar:
Seferihisar Belediyespor:3 Tirespor:0
Atillaspor:0 Urla Gençlik:1
Alaçatıspor:1 Altay:0
Özyeşiltepe:3 Denizgücü:0 (Hükmen)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu site yöneticilerine bir çift sözüm olacak b u ödemiş sporlu rahmi ve burak hakkında ve levent hoca hakkında yapılan eleştirilere neden yer vermiyorsunuz.tarafsızlığınızı neden bozuyorsunuz.yoksa telden irtibat kurdunuzda hatır gönülcülük mü yapıyorsunuz.eğer böyle bir şey yapıyorsanız bu kadar amatör futbol takipçisine ve bu siteye ilgi duyan herkeze çok ayıp ediyorsunuz derim.gerçekci ve haklı her tür eleştiriyi yayınlamalısınız.yada bir kural kitapcığı yayınlayın sitenizde bu ku bu bu kurallar deyin millette hiç vakit harcamaısn boşuna bu sitede

Efkan dedi ki...

Yorumlarla ilgili kuralları geçtiğimiz günlerde siteye yazdım. Sizin durumunuzla ilgili de bir örnek verdik hatta.

Futbolcuların direkt performansıyla ilgili aşırı sert yorumları adsız yayınlamıyoruz. Sizin iyi niyetinizden şüphemiz yok ancak başkaları sırf karalama amacıyla da böyle şeyler yazabilir.

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...