Pazartesi, Şubat 23, 2009

Zirvede Gölmarmara depremi


GÖLMARMARASPOR: 3 KIRKAĞAÇ ACAR İY: 2

HABER: SERVET SARUN
Manisa Süper Amatör Küme A Grubu'nda Gölmarmaraspor son iki haftaya Donatımspor'un 2 puan önünde lider giren Kırkağaç Acar İdmanspor'u konuk ettiği karşılaşmada rakibini 3-2 yenerek rakibini liderlik koltuğundan ederken ligde kalmayı garantiledi. Gölmarmara son hafta Turgutalpspor maçını hükmen 3-0 kazanacak. Evinde Somaspor'u konuk eden Maltaspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasına rağmen 1. Amatör Küme'ye düştü.

Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Kırmızı-Beyazlılar ilk dakikadan itibaren rakip kalede golü araken, golü kendi kalesinde gördü. 10. dakikada sol kanattan Yunus'un ortasında ceza sahası içersinde topla buluşan Osman yerden sert vurdu.0-1
21'de kazanılan köşe atışını Mahir kullandı, Fethi kafayı çaktı: 1-1
37'de Cengiz sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi yerden sert vurdu, Özün'ün müdahalesi yetersiz kaldı: 2-1
47'de kazanılan serbest atışı Emrah kullandı, Fırat kafayı çaktı: 2-2
52'de Ersen'in ara pasıyla Cengiz ceza sahası içersine girdi, Özün'ün sağından plaseledi: 3-2

Gölmarmaraspor 57'de Mahir,68 ve 77 Cengiz ile Kırkağaç 63'te Fırat, 83'te Levent ve 88'de Göker ile mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadılar.Karşılaşma sonrasında Gölmarmarasporlu oyuncular kümede kalmanın sevincini doyasıya yaşarken ,Kırkağaç Acar İdmanlı oyuncular liderliği Donatımspor'a kaptırmanın üzüntüsünü yaşadılar.

Maç sonunda soyunma odasında oyuncuları tek tek tebrik eden Gölmarmaraspor Başkanı Süleyman Altınay gözyaşlarına engel olamadı. Antrenör Süleyman Şener, "Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve hafta içersinde iyi konsantre olduk. Rakibimizin gücünü biliyorduk ve puan kaybetme gibi bir lüksümüz yoktu. Rakibimiz de maçı kazanabilirdi, biz yakaladığımız pozisyonları gole çevirerek sahadan galip ayrıldık. Oyuncularımı kutluyorum"dedi.

9. haftada liderlik koltuğunu Manisa Belediyespor'un elinden alan Kırkağaç Acar İdman Yurdu, liderliği ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren ( 7 galibiyet-1 beraberlik ) Donatımspor'a kaptırdı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...