Salı, Şubat 24, 2009

Yeldeğirmenispor'dan kritik galibiyet

YELDEĞİRMENİSPOR: 4 ŞİLESPOR: 1

İstanbul 2. Amatör Küme 19. Grup’ta haftaya üçer puanla giren ve zirve yarışından geri kalmak istemeyen iki ekibin mücadelesinde Yeldeğirmenispor, nefes kesen maçta Şilespor’u 4-1 yendi. Maç 1-1’ken Şilespor 2 penaltı atışından yararlanamadı.
İlk yarım saat kontrollü geçerken Yel değirmeni 35’te geçen yılın gol kralı Selahattin Serçe’nin 25 metreden şık vuruşuyla öne geçti. Golden sonra Şilespor beraberlik için bastırdı. İki pozisyonda kaleci Erhan’ı geçemeyen Mavi-Beyazlılar 42’de eşitliği sağlamasını bildi ve devre 1-1 bitti.

Maçın dönüm noktası
Devre arasında, grubun diğer takımlarından Heybeliadaspor ve Üsküdar Anadolu’nun galip gelerek üçte üç yaptığı haberi geldi ve karşılaşmanın önemi daha da arttı. 60. dakikaya kadar maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Bu dakikada Şilespor penaltı kazandı. Atışı Yel değirmeni kalecisi Erhan kurtardı fakat orta hakem, Erhan’ın düdükten önce hamle yaptığını belirterek atışı tekrarlattı. İkinci atışı Şilesporlu futbolcu yine aynı köşeye vurdu, tecrübeli eldiven Erhan yine başarılıydı. Bu, maçın adeta dönüm noktasıydı.

Moral bulan Yeldeğirmenispor yeni transfer Hakan’la skoru 2-0 yaptı. Selahattin Serçe şahsi becerisiyle adeta yoktan var ettiği pozisyonda durumu 3-0 yaptı. Son sözü yine Hakan söyledi ve bu futbolcu sağ taç çizgisinin yanından yaklaşık 30 metreden güzel bir vuruşla skoru belirledi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

YELDEĞİRMENİME SAMPİYONLUK YAKISIR BU SENE HER ZAMAN YANINDAYIZ YELDEĞİRMENIM....

Adsız dedi ki...

selam arkadslar.bu haftakı maclar cok onemlı.anadol kaplanları cok ıyı oynuor neredeyse tek kale fakat gol yollarında sorun var.defansı gusel sexi futbolcularla dolu :) orta sahada dinamo dresdenli alper var 5.haftadan sonra ızleyın bence.kaptanlarıda futbolu bırakmıs maasını 300 lira eksik aldi diye hayırlısı artıkın.cıkısa gececeklerıne emınım bu ttakımın ıslenmeye deger bence.

Adsız dedi ki...

300 değil 500 lira yalnış olmasın düzeltim dedim :))çiko___lata anladın sen onu

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...