Perşembe, Şubat 19, 2009

İstanbul Şampiyonası Tarihi: 2002-2003

HAZIRLAYAN: BENAN DİKER
---

Yerel Futbol Sitesi olarak güncel haberlerin yanısıra arşivlik bilgiler de vermek istiyoruz. Türkiye'de spor arşivciliği yavaş yavaiş gelişiyor. Amatör futbolda durumsa içler acısı. Yerel Futbol Sitesi olarak işin bir ucundan başlamak istedik ve bundan bölge sitede bir 'arşiv' kategorisi açtık. Elimizdeki dokümanları da siz sevgili futbolseverlerle paylaşmak istedik. Bu konuda Benan Diker'e çok teşekkür ederiz. İnşallah ilerleyen günlerde bu tür çalışmalarımız sürecek.
Sizler de elinizdeki bilgiler bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca burada skorlarını verdiğimiz maçlarla ilgili anılarınızı, gözlemlerinizi yorum kısmında bizimle paylaşırsanız tadından yenmez...

2002-2003 sezonunda İstanbul'da henüz Süper Amatör Küme yoktu. 1. Amatör'de gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar İl Şampiyonası'na hak kazandı. İlk turda, 3'erli 15 grup oluşturuldu (İstisna 1 tane 4lü grup vardı) ve grup liderleri terfi maçlarına gitmeye hak kazandı:









1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu seneki istanbul şampiyonası çok zevkliydi! ve yanlş hatrlamıosam bndan snra süper amatör kuruldu o ilk sene neydi öle ya.. gerçekten çok çekşmeli maçlar geçiodu.! paylaşımızın için çok sağolasın cidden iyi haberler yayınlıosnz emeğe saygı!

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.