Cuma, Şubat 27, 2009

Kocasinan'ın şimşek santraforu: Serkan


İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ya Kocasinanspor bu sezon averajla ligde kalmayı başarsa ve zaman zaman istediği sonuçları elde edemese de dikkat çeken bir futbolcu vardı: Serkan Ünal (Fotoğrafta, oturanlardan soldan ikinci). İkizi Serdar'la birlikte kırmızı-siyahlı formayı giyen 23 yaşındaki forvet 20 maçta 13 gol, 10 asistle oynadı. Serkan, arkadaşımız Mertcan Turan'ın sorularını yanıtladı:

SÖYLEŞİ: MERTCAN TURAN

Öncelikle konuğumuz olduğunuz için teşekkür ederiz. O bildik, klasik soruyla başlayalım isterseniz. Futbola ilk nerede başladınız

Futbola ilk ikiz kardeşim Serdar ile beraber doğduğumuz Almanyanın F.C Horlischt takımında 7 yaşında başladık. Türkiyeye döndüğümüzde Yıldırım Bosnaspor'da futbola devam ettik.

Yıldırım Bosnaspor kariyerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye'ye geldiğimde 2001 yılında Yıldırım Bosnaspor alt yapısına katıldım. 2005 yılında ikiz kardeşim Serdar ile beraber 19 yaşındayken profesyonel sözleşme imzaladık. 2. Lig B Kategorisi'nde yarı sezonda çıktığım 6 maçta 2 gol attım, ikiz kardeşim Serdar ise 5 maçta 1 gol ile sezonu tamamlamıştı.

Yıldırım Bosnaspor da profesyonel oldunuz, herşey çok güzel gidiyordu. Takımdan ayrılma nedenleriniz nelerdi?

Sezonu tamamlamıştık. Yeni sezonda, yeni hoca ve yeni bir takım kurma amacındaydı yönetim. Yeni gelen hoca ile kişisel problemler yaşadık ve ayrıldık. Kardeşim Serdar ile askere gitmek zorunda kaldık. 1,5 yıl sonra askerden geldiğimizde diğer küçük kardeşimiz olan Yusuf'la beraber Kocasinanspor ile anlaştık.

İkiz kardeşiniz olan Serdar Ünal'ın ligin 5. haftasında Cankurtaran maçında sakatlanıp sezonu kapatması sizi etkiledi mi?

Serdar, çıktığı 4 maçta 3 gol atmıştı. İyi bir sezon geçiriyordu. Sakatlanması kendisi kadar takımı ve beni de çok üzmüştü. Ancak ne kadar üzülsek de biz futbolcuyuz, görevimiz sahaya çıkıp futbol oynamak. Ben inanıyorum ki Serdar sakatlanmasaydı sezonu daha iyi yerlerde bitirebilirdik.

Kocasinanspor ile geçirdiğiniz 1 sezonu nasıl değerlendirirsiniz?

Sezon benim için çok iyi geçti. Antrenörümüz Hasan Ayhan zaman zaman beni sağ açık ve forvette değitirerek oynattı. Çıktığım 20 maçta 13 gol 10 asist ile oynadım. Acısıyla tatlısıyla güzel bir sezonu geride bıraktım.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ikizler benim yıl.bosna süper gençten oyuncularımdı.Çok ahlaklı,disiplinli, kaliteli top oynayan çocukalrdı.Fakat biraz şansızlardı kıymetini bilemedi o dönemde ki teknik kadro.Allah yardımcıları olsun.Serdara da tekrar geçmiş olsun.Çok çalışın çocuklar inşaallah iyi yerlere gelirsiniz.BENİDE ARAYIN.

Adsız dedi ki...

Yalana bak ya 2 ligde 6 maç oynamış 2 gol atmış mış mışşşşş. TFF NİN sitesinde öyle yazmıyo ama 2 maç oynamıssın golünde yok yalan haber yapmayalım..

Adsız dedi ki...

slm ben anadolu hisarı kalecisi mesut arkadaş serkan gerçekten çok kaliteli bi oyuncu inş ii yerlere gelip daha iyi yerlerde top oynar.başarılar

Adsız dedi ki...

TFF'nin sitesinde ne zamandan beri maç sayısı ve goller yazıyor gülüm? arkadaşı bilmem ama sen sallıyosun gibi geldi.

Adsız dedi ki...

efkan bey::
bence bu tip futbolcu haber ve röportajlarına sınırlama getirilmeli mümkünse hiç yayınlanmamalı..
speküle edilip transfer dönemi gelen her futbolcunun söyleşi adı altında reklamlarını okuyabiliriz..istismara çok açık.sınırlama istiyoruz kulüp ve camia haberleri zaten yeterince var..
saygılar

Adsız dedi ki...

vefa spor olarak arkadaşı tebrik eder uzun futbol hayatında başarılar dilerim.takip ettiğimiz kadarıyla başarılı bir arkadaştı.

Adsız dedi ki...

Burda Serkan Ünal2ı tanımayıp eleştirenler var. Çok yanlış düşünüyorsunuz zaten Serkan'ın reklama ihtiyacı yoktur o kendini kanıtlamış bir futbolcudur. A.Hisarlı kardeşim saol şimdi Serkanı hatrtlarsın sizle 2. maçta toprak sahada köşede 3 kişi geçip ortalamıştı gol olmuştu anlamışsındır kardeşim yalan haber yok Serkanı izlemeden kmse eleştirmesin LÜTFEN!!! + transfer dönemine daha 4 ay war reklam yabsa mayısın sonunda yapardı ;)

Adsız dedi ki...

A.Hisarlı kardeşim Mesut saol ben amatörü yakından takip ederim gerçekten iyi kalecisin ;)

Mertcan Turan

Adsız dedi ki...

kenan hocam numarınızı verirmisiniz...serkan ünal

Adsız dedi ki...

tff sitesinde en az 3 yıldır futbolcuların bilgilerine yer veriliyor.TASO ismindeki arkadaşım SERKAN kardeşimiz prof imzalamış 1 sezonluk 2 maçta forma giymiş gol atamamış futbol hayatında başarılar...

Adsız dedi ki...

eyy arkadaşım ben sana gülerim :D:D tanjudada 49 gol yazıyor :D:D
feyyazdada 82 yazıor uzajsah :D

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.