Perşembe, Şubat 26, 2009

Akatlarspor genç takımı lige hazır


HABER-YORUM: ORHAN BUDAK
Teknik Direktör Yıldırım Tükenmez tarafından çalıştırılan ve mart ayında başlayacak olan A Gençler Ligi 2. Küme'ye hazırlanan Akatspor'da tek hedef şampiyonluk.

1990 yılında federe olan ve futbolun her katagorisinde mücadele eden Akatlarspor'un başkanlığını Necati Sucular yaparken, bünyesinde yetiştirdiği sayısız genç sporcusuyla Türk Sporuna Hizmet etmekte. Kırmızı-beyaz renkleri ile mücadelesini sürdüren Beşiktaş temsilcisinin teknik direktörü Yıldırım Tükenmez, "50 yıla yakın bir maziye sahip olan güzide kulübümüz bu yıl 1. Amatör Küme'de grubunda 4. oldu. Bizim amacımız dürüst spor yapmak, centilmence mücadele etmek, önce sporun ilkelerini benimsetmek, bu değerlere sahip çıkacak sporcular yetiştirmektir" dedi.

Benim gözlemlediğim kadarıyla Akatlarspor bunları başarmış bir spor kulübümüz. Gençleri de zannedersem oturmuş kadrosu ile gurubunda başaılara imza atacaktır. Kendilerine başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...