Pazartesi, Şubat 23, 2009

Malatyagücü play-off'ları düşünüyor


Malatya 1. Amatör Küme'de normal sezonun bitimine 1 hafta kala 1932 Malatyagücü ve Hekimhan Belediyespor gruplarından çıkarak play-off grubunda mücadele etmeye hak kazandı. 3. Lig özlemine som vermek isteyen Malatyagücü, play-off'ta ilk ikşye girip 3. Lig Terfi Maçları'na katılmanın hesaplarını yapıyor.

1932 Malatyagücü Başkanı Aziz Yiğit yaptığı açıklamada, "Güçlü ve kaliteli bir kadromuz var ancak geçen yıl yaptığımız hatalara düşmemek için tedbirli davranmamız lazım. Teknik kadro ve sporcular üzerine düşen görevi yapıyor. Yönetim olarak bizler de üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirerek oyuncularımızı en üst seviyeye getirme çabası için çalışıyoruz" dedi.

Geçen sezon sivil toplum kuruluşları ve ilin ileri gelenlerinden destek alamadıklarını, bu sezon yetkililerin daha duyarlı davranacaklarından emin olduğunu dile getiren Yiğit, "Özellikle Malatya için lokomotif kuruluşlar olan Esnaf kefalet Derneği ve Ticaret Odası'nın ilimizi dışarıda temsil eden takımlara destak olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Aziz Yiğit, 1932 Malatyaagücü'nün takımı futbol dışında Boks, Atıcılık ve Basketbol branşlarında faaliyet göstererek önemli bir misyonu üstlendiğini belirterek, "Özellikle Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden 1932 Malatyagücü boks takımı sporcularımızdan Ertuğrul Erdemir ve Miraç Gönültaş'ın Milli takım kampına davet edilmesi camiamız adına gurur verici bir olaydır" dedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...