Salı, Şubat 24, 2009

Manisa Belediyespor'un ilk iki inadı


MANİSA BLD.SPOR: 3 HAMZABEYLİ BLD.SPOR: 1

HABER: SERVET SARUN
FOTO: ERHAN KASIRGA
Manisa Süper Amatör Küme A Grubu’nda zirve yarışı içindeki Manisa Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Hamzabeyli Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını Hikmet’in attığı golle 1-0 önde tamamlayan Manisa Belediyespor, etkili oyununu ikinci yarıda da sürdürünce Aykut ve Tuncay’ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak, terfi maçlarına gitme şansını devam ettirdi.


Manisa Belediyespor Antrenörü Özer Şenoğlu, "Konuk ettiğimiz Hamzabeyli Belediyespor karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bulmuş olduğumuz gollerle sahadan 3-1 gibi net bir skorla galip ayrılarak, hem ligde 3. Lig terfi maçlarına katılma iddiamızı sürdürdük, hem de ligde almış olduğumuz başarılı sonuçlarımıza bir yenisini ekledik. Şu anda puan tabelasında üçüncü sırada yer alıyoruz. Rakibimiz olan Kırkağaç’ın bu hafta kaybetmesiyle, iddiamız devam ediyor. Her şey son haftaya kaldı. Son maçımızda sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceğiz ve rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

STAT: Halil Onultmak
HAKEMLER: Metin Tamtekin ** ,Eray Öztaş ** ,Hakan Çimen **
MANİSA BLD.SPOR: Serhat *** ,Yoldaş *** ( 74 Kaan ** ) ,Mahmut ***,Murat Kuşbaz *** ,Meriç *** ,Murat *** ( 85 Cem * ) ,Aykut *** ,Gökberk *** ,Hikmet *** ,Tuncay *** ,Serkan *** ( 88 Ergun * )
HAMZABEYLİ BLD.SPOR: Yavuz ** ,B.Ahmet ** ,K.Ahmet ** ,Erol ** ,Yunus ** ,Faruk ** ,Hakan ** ,Nusret ** ( 77 Ramazan * ) ,Haşim ** ,Mustafa ** ,Alaattin **
GOLLER: 26 Hikmet ,78 Aykut ,86 Tuncay / 65 Erol

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.