Perşembe, Şubat 26, 2009

Hakem gelmedi, maç oynanmadı


İstanbul U14 İl Şampiyonası'ndaki Çengelköyspor-Esenlerspor karşılaşması, hakem ve gözlemcilerin gelmemesi nedeniyle oynanamadı.

Her iki takım da Çeliktepe Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak maç için sahaya geldi ve soğulk havada hakemleri beklemeye başladı. Genç futbolcular oldukça soğuk havada uzun süre beklemek zorunda kalırken, hakemlerin Namık Sevik Stadı'na gittiği öğrenildi. İki kulüp de hakemlerin Çeliktepe Stadı'na gelmesini ve maçın oynanmasını talep etti ancak bu gerçekleşmedi. Yeni programa göre karşılaşma 27 Şubat Cuma günü 15.00'te Sütlüce Stadı'nda oynanacak.
Çengelköyspor tepkili
Karşılaşmanın oynanmamasına özellikle Çengelköyspor cephesinden büyük tepki vardı. Yeşil-Beyazlılar'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Maçtan 2 saat önce yola çıkan, onca emek sarfeden, para harcayan, soğukta bekleyen bu takımın hakkını kim verecek? Takımlar geç kaldığı zaman cezayı kesenler şimdi ne gibi bir uygulamaya başvuracaklar? Amatör liglerde sıkça rastladığımız bu olaylara artık duyarsız kalmamalıyız. Lütfen gerekli hassasiyeti maç ayrımı yapmadan gösterelim. Umarız fedarasyon yetkilileri bu konuda bir açıklama yapacaklardır ve bu vurdum duymazlığı cezasız bırakmayacaklardır."

Şampiyonada diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Küçükçekmecespor-Okmeydanıspor: 5-2
Çeliktepespor - Beşiktaş: 2-1
Şirinevlerspor - Sarıgazi Belediyespor: 2-2 (3-3 uz, 6-5 pen)

Kaynak: www.cengelkoyspor.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ßravo sayın hocam heralde küçükçekmecenin son taktik antremanını beraber yaptınız ? kendi kendimizi yaktık 3 gol kendi kalemize 2side bizim hatamız küçükçekmeyede başarılar...

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...