Cumartesi, Şubat 21, 2009

Kocasinan rahat nefes aldı

KOCASİNANSPOR: 5 BAKIRKÖY ZARASPOR: 1 (AG)

HABER: MERTCAN TURAN
İstanbul A Gençler Ligi 4. Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Kocasinanspor, konuk ettiği rakibi Bakırköy Zaraspor'u 5-1 yenerek rahat bir nefes aldı.

Maç Kocasinan sahasında soğuk ve yağışlı bir havada oynandı. 15'te Kocasinan atağında defansın arkasına atılan uzun pasa iyi hareketlenen Ali, kalecisnin üstünden düzgün bir vuruş yaptı, arka direğe giden topu Kasım tamamladı: 1-0.
39'da Kocasinanspor'un ikinci golü geldi. Fehmi'nin uzaktan şutu yerden sekti. Zaraspor kalecisinin sektirdiği topu Kasım iyi takip etti ve ilk yarının skoruna imza attı: 2-0.

İkinci yarının hemen başında dakika 49'da Zaraspor farkı bire indirdi. Ceza sahası sağ çarprazdan 10 numaralı futbolcunun sert şutu arka fileler ile buluştu: 2-1.
55'te Kocasinanspor'un soldan gelişen atağında Faruk'un yerden ortasında, Kasım güzel bir vücut çalımı ile döndü yerden şutunu kaleci çeldi, direğe çarpan topu defans uzaklaştırdı.
61'de Zarasporlu 8 numaralı futbolcunun uzaktan şutunu kaleci Mehmet güzel bir kurtarış ile kornere çeldi.
68'de Kocasinan atağında sağ taraftan Ali'nin yerden ortasını penaltı noktasında Kasım şık bir topuk pası ile arkasından gelen Faruk'a bıraktı. Faruk kontrol ettiği topu sol ayağı ile sert bir vuruşla ağlara gönderdi: 3-1.
76'da Kasım'ın ara pasına çok iyi hareket eden Faruk, kaleciyi geçip meşin yuvarlağı boş kaleye bıraktı: 4-1.

Antrenör takımı sahadan çekmek istedi ama...
80'de saha içinde ilginç bir olay yaşandı. Bakırköy Zaraspor Antrenörü takımını sahadan çekmek istedi. Ancak Zarasporlu futbolcular sahayı terketmeden önce bir kulüp yöneticisi antrenörü ikna etti ve maç kaldığı yerden devam etti.
83'te Zarasporlu 8 numaralı futbolcu yan hakem ile girdiği dialog sonucu, yan hakemin orta hakemi uyarması ile direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
86'da ev sahibi Kırmızı-Siyahlılar beşinci golü buldu. Sonradan oyuna giren Fatih'in kaleci tarafından düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı 10 numaralı Fehmi gol çevirdi. Maçta başka pozüsyon olmayınca maç ev sahibi ekibin 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın adamı: Kasım Aydın. 2 gol 2 asist ile tamamladı maçı, çok koştu rakip defansı çok yıprattı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sahadan cekmenin karşılığı müsabaka listesini imzalayan kişiye 6 ay verilen cezadır.

Adsız dedi ki...

aynı grupta oynanan diger maçda ortaköy güçlü rakibi okyanus u adeta gole bogdu maç 8*2 lik ortaköy üstünlügüyle sona erdi bundan sonraki hftalarda daha çekişmeli olcak ortaköy son haftalarda gözle görülür bi çıkış yakaladı böle devam ederse ortaköy kümede kalır.
zara nın işi artk çok zor kocasinan takımıda düşmez inşalla merter in düşmesi lazm bu gruptan.

Adsız dedi ki...

üstteki arkadaşa katılıyorum artık Merterde düşme potasına girdi, ortaköy iyi bir takım ilk maçta onlar bizi 0-1 yendi 2. maçta biz onları 1-2 yendik Ortaköyspora geri kalan maçlarında başarılar dilerim

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.