Salı, Şubat 24, 2009

Gümüşdağ ve Gençtürk hizmete talip

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle siyasi partiler ilçelerde daha güçlü olmak için çeşitli mevki ve makamdaki insanları partilerinden aday gösteriyorlar. Küçükçekmece ilçesinin tanınmış simalarından olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksal Gümüşdağ ve Küçükçekmece Amatör spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve İASKF Eğitim işeri sorumlusu Seymen Gençtürk de Küçükçekmece AKP Belediye meclis üyesi adayı oldu.
Hafta sonu AKP aday tanıtım töreninde yan ayan gelen Gümüşdağ ve Gençtürk’e salondaki davetliler ve basın büyük ilgi gösterdi. Göksel Gümüşdağ yaptığı açıklamada, “Seymen kardeşimizle zaten tanışıyoruz, ortak yanımız çok. Her ikimiz de Küçükçekmeceliyiz. Her ikimiz de spor için hizmet etmekteyiz ve sporu seviyoruz. Seymen kardeşimizin aramızda olması başta beni memnun etti. İnşallah el birliği ile ilçemizdeki spor sorunlarına eğilerek hizmet etmek istiyoruz. Seymen Gençtürk kardeşimize ‘aramıza hoş geldin’ diyor, başarılar diliyorum” dedi.


Seymen Gençtürk de yaptığı açıklamada, “Göksal Gümüşdağ’la daha Önce beraber çalışmalarımız oldu. Kendisini yaklaşık 15 yıldır tanımaktayım. Kendisinin de ifade ettiği gibi ikimiz de Küçükçekmeceliyiz. Burada yaşıyoruz. Yaşadığız yere hizmet etmek de bizlere onur verir. Ben daha önce İl genel meclis üyeliği yaptım. Deneyim ve tecrübem var, dolaysıyla siyasete de yabancı değilim. Bulunduğum konum itibariyle uzun süre siyaset yapmadım. Sizlerinde bildiği gibi Küçükçekmecede’ki 24 tane Amatör spor kulübün başkanlığını yapmaktayım. İlçemdeki sportif faliyetlerin artması ve kulüplerimize daha faydalı olarak onları temsil etmek için aday oldum. Tabii adaylığım için gelen teklifi, yönetici arkadaşlarımla görüşerek kabul ettim. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Küçükçekmece’de yapılan spor tesisleri ve spor faaliyetlerinde almış olduğumuz başarılarla adımızı sıkça duyacaksınız. Ben de sayın Göksel Gümüşdağ’a başarılar diliyorum. Tabii ki İstanbul’un en başarılı Belediye Başkanı olan Aziz Yeniay başkanımla çalışmak da benim için ayrı bir mutluluktur. Sayın başkanımızla birlikte el ele vererek spor için halkımız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Beni tanıyanlar bilir, ben inanmadığım güvenmediğim bir şey için söz vermem. Bana güvenen insanları da mahcup etmedim. Allah inşallah bundan sonra da mahcup etmesin” diye konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bir vefasporlu olarak seymen kardeşime başarılar dilerim.tanıdığım ve inandığım düzgün bir arkadaşımdır.benimde ikamet ettiğim sefaköy semtine dolayısıyla k.çekmece ilçesine çok katkısı olacağına inanıyorum ve yürekten destekliyorum.

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...