Salı, Şubat 24, 2009

Yenisahra'da meydan savaşı

HABER: MUSA KARSLI
İstanbul 2. Amatör Küme 20. Grup'un iki iddialı takımı, Ümraniye Doğuşspor ve Acıbademspor, Yenisahra Suni Çim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç sonrası büyük olaylara sahne oldu.

Maçın ilk 15 dakikası karşılıklı ataklar ile gecti. Daha sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Ümraniye Doğuşspor girdiği pozisyonları cömertçe harcadı. Takımlar devreye eşitliği bozamadan girdi.

İkinci devrenin başları da aynı şekilde kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Ümraniye Doğuşspor'un 4 numaralı stoperi Acıbademspor'un kaptanının topsuz alanda sert müdahalesiyle yerde kaldı. Maç bu andan sonra iyice sertleşmeye başladı. İki takım futbolcuları da birbirlerine saha icinde sert müdahaleler yapmaya, küfür etmeye başladılar.

Maçın kontrolünü elinde bulunduran Ümraniye Doğuşspor son bölümde bulduğu golle maçı 1-0 kazandı ve ligde gol yemeden 3'te 3 yaptı.

Futbolcu yöneticiye kafa attı
Mücadelenin son düdüğüyle, Acıbademspor'un takım kaptanının Doguşspor'un yöneticisine kafa atması sonucu saha karıştı. İki takım futbolcuları birbirine girdi. Seyircilerin de sahaya girmesiyle olaylar büyüdü. İki takım futbolcuları yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Olaylar, ilk başta emniyet güçlerinin yetersiz kalması sonucu bastırılamadı. Daha sonra takviye kuvvetlerin gelmesiyle güçlükle bastırıldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

2. AMATÖRÜN KALKMASINI İSTİYORUM...ilk maçlarda böyle kavgalar çıkarsa sonunu düşünemiyorum.Ayrıca şimdiden ligden çekilen takımlar var.Bu gibi olaylara 2. amatörde çok rastlanıyor.Türk futbolunun gelişimi istiyorsak bu tür liglerin kalkmasından yanayım.Ayrıca o liglerde oynayan genç kardeşlerimizin futboldan soğumalarıda bu işin tuzu biberi....bayrampaşalı çekirge

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...