Cumartesi, Şubat 21, 2009

Manisa'nın gençleri gerçekten 'süper'


HABER-FOTO: SERVET SARUN
Deplasmanlı Süper Gençler Ligi İzmir-B grubunda mücadele eden Manisaspor, erteleme maçında Bucaspor'u 1-0 yenerek Şampiyon oldu.
Kaynaklar Seyit Mehmet Özkan tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın genelinde rakibine oranla daha baskılı ve galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyan Manisaspor 61.dakikada Hüsnü’nün serbest vuruştan attığı golle müsabakayı 1-0 kazanarak ligi lider tamamladı.

Türkiye Şampiyonası grup maçlarına şampiyon olarak gitmeyi başaran ve karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Manisaspor'da Antrenör Osman Bilik, Bucaspor karşısında takım olarak ortaya koydukları futbolun akabinde, şampiyonluğu ve galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Takım olarak Bucaspor karşısında ortaya koymuş olduğumuz futbolun karşılığını sahadan galip ayrılarak elde ettik. Almış olduğumuz galibiyetle sezonu lider tamamlayarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaştık. Şimdi sırada Türkiye Şampiyonası grup maçları var. Burada da başarılı sonuçlar alarak, gidebildiğimiz en uç noktaya gitmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...