Pazartesi, Şubat 23, 2009

Amatöre 'Büyük Ümitler' geliyor


HABER: EROL EFTEKİN
Sporun getirdiği disiplin ortamını yeni nesillere aktarabilmek, sporun sevgi ve barış olduğunu anlatabilmek amacıyla kurulmuş amatör spor kulüplerinden biri de Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi’nde kurulan Büyük Ümitler Spor Kulübü…
1977 yılında gayrı federe olarak kurulan kulüp, 1985 yılından günümüze kadar dernek statüsünde faaliyetlerini sürdürmüş. Başkan Muzaffer Avcı Amatör federasyonla görüşmelerin yapıldığını belirterek “Evraklarımız hazır resmi başvurumuzu yaparak Amatörlüğe ilk adımımızı atacağız” dedi.
Sporun bir amaç değil; dostluğa, sevgiye, barış ve kardeşliğe ulaşmak için bir araç olduğunu ifade eden Büyük Ümitler Spor Kulübü başkanı Muzaffer Avcı “Kulüp olarak bizim amacımız, derdimiz; gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, kurtarmaktır ve sporun disiplini içerisinde onları yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.

Büyük Ümitler Spor Kulübü’nün futbolda büyük hedefler peşinde koşmadığını dile getiren Avcı, “Bizim için transfer ve başarı öncelik değildir. Gençlerimizi ne kadar topluma kazandırırsak o kadar başarılıyız. Tabii bizler bu disiplinle hareket ettiğimiz için başarı da kendiliğinden gelecek. Eğer amatör kulüplere gereken destek verilirse, gençler kötü alışkanlıklardan uzak durabilirler, onları spora yönlendirerek gelecekte faydalı birer birey olmalarına katkı sağlayabiliriz” diye konuştu.

Köklü bir geçmişe sahip Büyük Ümitler Spor Kulübü’nün en iyi eğitimi verebilmesi için çalıştıklarını belirten Kulüp Başkanı Avcı, “Bizlerin amacı, Türk sporuna katkı sağlamak ve yeni yetenekleri yetiştirmektir. Amatör spor kulüpleri Türk sporunu besleyen kaynaklardır. Bu yüzden Altyapıya büyük önem vereceğiz” şeklinde konuşarak konuşmasını noktaladı.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Büyük Ümitler De bizim Semtimizin TAkımı.Eminim çok iyi işLer Yapar.Pazariçi Semtinde 2.amatör Takımın kuruLması herkez açısından çok iyi oLucakTır...

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.