Cuma, Şubat 27, 2009

Ali Tartan'la yola devam

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Küçükçekmece Belediyesi Nikah Salonunda yapılan olağan kongre sonucunda Amatör ve profesyonel maçlarda görev yapan Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi Ali Tartan ile yola devam etme kararı aldı.

Olağan kongresini yapan Futbol saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi 179 üyenin katılımıyla gerçekleşen kongrede iki liste yarıştı. Saygı duruşu ve istiklar marşının ardından divan başkanlığı seçimine gidildi. Divan başkanlığına İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Ali Tanrıyaşükür seçildi. Daha sonra gündem maddeleri ve faaliyet raporu okunarak üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.
Müzekereler üzerinde söz alınması üzerine TFF İstanbul Bölge Müdürü Tahsin Öncül ve TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu derneğini daha güçlü olabilmesi için listelerin birleşmesi ve tek liste ile seçimlere gidilmesini istemeleri üzerine toplantıya 15 dakika ara verildi.
Yapılan görüşmelerde her iki tarafta kendi listeleri ile kongreye gitmesini belirtmesi üzerine seçime iki liste ile girildi.
Birinci liste Ali Tartan’ın listesi, ikinci liste ise Aliosman Özgürün listesi idi.
Kongrede Ali Tartanın listesi 91 oy Aliosman Özgür’ün listesi ise 88 oy aldı.
Yapılan oylama sonucunda Ali Tartan’ın listesi yeniden üyelerden onay aldı.

Ali Tartan başkanlığındaki Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Haluk Okan, Ali vural Emekligil, Kenan Çelik, Nevzat Akay, Metin Özdemir, Bülent Yüksel, Birkan Öztürk, Sadık Yağcı, Ertugrul Kayaköy, Şahap Affan, Hasan Tekin, Ali Gün, Kemal Özcanlı ve Emre Kopuz.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

şahsınızda yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik eder başarılar dileriz haluk okan abi. vefalılar.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...