Pazartesi, Ekim 20, 2008

Leventspor'a soğuk duş


LEVENTSPOR: 1 SULTANTEPESPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'un iddialı takımlarından Leventspor, kendi sahasında Sultantepespor'a 2-1 yenilerek taraftarlarını şaşırttı. Ligin ilk haftasında deplasmanda şimdiki lider Sultanbeyli Belediyespor'u deviren Sultantepe ise gruptaki tüm takımlara gözdağı vermiş oldu.
Müsabakaya sakat oyuncularından yoksun bir onbir ile başlayan Leventspor, buna karşın ilk çeyrekte golü buldu. Alışılagelmiş bir hızlılıkta maça başlayan Levent dakikalar 12'yi gösterirken Gökhan'ın ceza sahasının dışından çektiği şutla öne geçti: 1-0.
Golden sonra maça denge getiren Sultantepe takımı ilk yarım saatte Levent kalesini bunaltsa da gol kaydına muvaffak olamadı ve ilk devre 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya çok hızlı ve istekli başlayan Sultantepe dakikalar 57'yi gösterdiğinde tecrübeli forveti Barış ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu dakikadan sonra silkinen Sarı-Lacivertliler oyunu Levent yarı sahasına yıktı ve ataklarını sıklaştırdı. Üsküdar ekibi bunun sonucunda da 74. dakikada golü buldu ve skora denge getirdi.1-1.
Golden sonra ilk on dakika karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, son dakikalarda Levent tüm hatlarıyla gol için yüklendiği anlarda kendi kalesinde golü gördü ve bu ev sahibi takım için tam bir yıkım oldu. Dakikalar 89'u gösterirken Sultantepe skoru 1-2'ye getirdi, Levent gibi zor bir deplasmandan altın üç puanı hanesine yazdırdı ve haftayı en karlı kapayan ekiplerden biri oldu.
Kendi sahasında aldığı bu mağlubiyet Levent'e zirve yarışında büyük yara verdi ve haftaya oynanacak olan Ayazağa-Levent maçına apayrı bir önem kazandırdı.
7 .haftada, cumartesi günü Ayazağa Stadı'nda oynanacak maç, grubun bu hafta oynanacak en önemli maçı özelliğini taşıyor ve iki takım için de tek yol galibiyet. 6. haftanın sonunda Ayazağa'nın da Levent'in de 12 puanı bulunuyor.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Leventin mağlubiyeti büyük sürpriz gerçekten.Haftaya Ayazağada savaş var desenize:)

Adsız dedi ki...

Haftaya Ayazağa alır maçı ve Levent konusuda kapanmış olur abi böyle takımların hali buraya kadar olur. Sen kendi sahanda daha rakibini küçümsüyorsan ohooo vay senin haline yani demektir.

kemal dedi ki...

bence tek sorun bu kadroyu oynatamıyan hocadır cunku gercekten cok ıyı oyuncular var ama herseye ragmen gruptan cıkarlar

Adsız dedi ki...

leventi sezon başından beri takip ettiğim kadar galiba bazı mevkiilerde tecrübeli adamlara ihtiyacı var gibi savunmada, kalede vede forvette hemen her maç gol yiyorlar bi o kadarda kaçırıyorlar...

Adsız dedi ki...

kardeş levent haftaya ayazagana bir süpriz yapar deplasmanda kimse merak etmesin dikkat ederseniz bu grupta hep deplasman takımları kazanıyor çeliktepe levent ele ele

Adsız dedi ki...

Haftaya Levent Ayazağayı yener

Adsız dedi ki...

unutmayın sultantep cok iyi bir ekip bu guruptan rahat cıkar

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kendinizi avutmayın. Bi kere takımda moraller bozuldu. Çünkü moralli çıkıcaktınız. 2.si Ayazağada oynuyorsunuz. Öyle sultantepe gibi bir takımla değil. O açıdan yenemeyeceksiniz.

Adsız dedi ki...

Bütün olumsuzluklara rağmen Levent bu gruptan çıkar.Sultantepeye de yenilmek biraz garip ama eminim toparlanacaklardır.

tarafsız dedi ki...

levent de ayazağada iyi takım mücadele güçleri ve teknik kapasiteleri yüksek benim tahminim,her nekadar moral olarak iyi durumda olan ayazağa kazanmaya yakın gibi görünsede bence levent takımı için hem zirveden uzak kalmamak, hem taraftarıyla barışmak hemde takımın kendine olan öz güvenini kazanmak açısından daha hırslı olacağını büyük ihtimalle kazanacağını düşünüyorum aksi bir sonuç onlar için yıkım olabilir ben her iki takımada başarılar diliyorum.selamlar

Adsız dedi ki...

Mağlubiyet Levent için yıkım olur arkadaşın da dediği gibi.eğer bu maç iddaaya dahil olsa banko Levent derim.

Adsız dedi ki...

siz bekleyin levent ayazağayı ayazağada yener.siz kendi evinizde yenilin ayazağa puan verir size.o bir kere olurdu onuda sultanbeyline yenildik.kaz olmaz olamaz,yoksa 2.dünya savşı çıkar ayazağanda haberiniz varmı,kim kurtarcak o zaman leventti.gelinde kurtarırsınız o zaman.

Adsız dedi ki...

Leventin galibiyetten başka şansı yok.ölümüne saldıracaklar ve ne pahasına olursa olsun bu maçı alacaklardır.Sultanbeyli de hasköyü yenecektir.

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..