Çarşamba, Ekim 22, 2008

Muratpaşa'da Keser görevden alındı


HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul 1. Amatör Küme 12. Grup’ta mücadele eden Muratpaşaspor’da önceki haftalarda istifası kabul edilmeyen antrenör Aydemir Keser, Özalibeyköyspor maçı sonrası bu kez yönetim tarafından görevinden alındı.
Özalibeyköyspor´a 2-1 yenildikleri maç sonrası antrenör Aydemir Keser´in görevine son verdiklerini ifade eden Muratpaşaspor Kulübü Başkanı İsmet Eren yaptığı açıklamada, “Bu mağlubiyetle büyük yara aldık. Kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmamız lazımdı. Yapmış olduğumuz teknik hatalardan dolayı kendi sahamızda ve seyircimiz önünde maç kaybediyoruz” dedi.
Başkan Eren sözlerine şöyle devam etti: “Hafta içinde yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısında bu maçı kaybedersek hocanın görevine son verme kararı almıştık. Biz hedefleri olan ve şampiyonluğa oynayan bir takım kurduk. Ama görüyoruz ki, hoca takıma uyum sağlayamadı. Hiç hesapta olmayan mağlubiyetler aldık. Bu sebeple antrenörümüzle yollarımızı ayırdık. Kan değişikliğinin takıma fayda getireceğine inandığımız için hocamızın görevine son verdik” dedi

Keser: Komploya kurban gittim
Bu arada bu gelişmelerden sonra bir açıklama yapan Aydemir Keser ise “Yönetimin yaptığı bu harekete bir anlam veremiyorum. İstifam önce kabul edilmedi. Görevime döndüm ancak Özalibeyköyspor maçı öncesi yöneticiler tarafından 5 futbolcu kulüpten kovuldu. Genç takımdan aldığım futbolcular ile 17 kişilik kadro ile maça çıktık. Tabii bunu, bana yapılan bir komplo olarak görüyorum. Yine de Muratpaşaspor’un bundan sonra yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

aydemir keseri göndermekle en büyük hatayı yapmıştır muratpaşaspor klübü onun gibi antrönür türk futboluna çok az sayıda kazandırılır hocamın yolu açık olsun engin karakoç

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.