Çarşamba, Ekim 29, 2008

Bayrampaşa Sinop liderle yenişemedi

REŞİTPAŞASPOR: 1 BAYRAMPAŞA SİNOP: 1

İstanbul 1. Amatör Küme’de sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra toparlanan, şampiyonluk adaylarından Güngörenspor’u 3-1 yendikten sonra bir diğer güçlü takım Akatlarspor’u son saniyede elinden kaçıran ve 1-1’e razı olan Bayrampaşa Sinopspor, ilk yarının son maçında lider Reşitpaşaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Mehdi Sancak Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona ererken Reşitpaşaspor 75. dakikada 1-0 öne geçti. Ancak Bayrampaşa Sinospor 85’te Gökay’la eşitliği sağladı ve maç 1-1 sona erdi.
Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, dostça bir maç olduğunu söyleyerek, “Özellikle Reşitpaşaspor Kulübü başkanı ve yönetimine çok teşekkür ederiz. Bizimle yakından ilgilendiler, mükemmel bir ev sahipliği yaptılar. Futbolcuları da çok iyi niyetliydi. Hepsini mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz” dedi.
Gelecek hafta deplasmanda Şirinevlerspor’la karşılaşacak olan Mor-Beyazlılar’da başkan Ersoy bu maça dönüm noktası olarak baktıklarını söyledi.
Sabri Ersoy, Mehdi Sancak Stadı’nın amatör küme maçlarına ev sahipliği yapmak için yeterli olmadığını da savunarak, “Soyunma odaları han gibi. Ayrıca merdivenler çok dar. İki takım ve teknik heyetleriyle birlikte yaklaşık 40 kişi eder. Bir sonraki maçı da düşünün etti 80 kişi. 80 kişi 1 metrelik mermer merdivenden nasıl inip çıkacak? Burada olay da çıkabilir, arbede olabilir, birileri mermerde kayıp düşebilir. Isınmak ayrı bir dert. Futbolcular beton zeminde ısınıyor. Güler misin ağlar mısın bu duruma. Buradan yetkililere sesleniyorum. Mehdi Sancak’ta futbol oynatmak çok tehlikeli. Yarın öbür gün kaza veya olay olursa bunun hesabını kimler verecek?” diye konuştu.
Bayrampaşa Sinopspor Kulübü, internet yasağına takılan Yerel Futbol Sitesi'ne destek oldu.

Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, tüm amatör futbol camiasının Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
Ersoy ayrıca, çok yakında yapılaçak olan genel kurullarında, yeni yönetim kurulunda görev almak isteyen sporseverleri ve Sinopluları yönetimlerine beklediklerini ve kendilerini aramalarını beklediklerini söyledi. Başkan Ersoy, "Artık Sinopluların takımı sahiplenme zamanı geldi geçiyor da. Genel kurulumuzda radikal kararlar alıp geleceğimizle ilgili planlar yapmak istiyoruz" dedi.
Bayrampaşa Sinopspor iletişim: 0541 289 57 57 - 0537 608 42 15

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.