Çarşamba, Ekim 22, 2008

Didim'de esmer günler devam ediyor


DİDİM BLD.SPOR: 0 DAVUTLAR BLD.SPOR: 1

HABER-FOTO: ERDAL BEYSÜLÜN
Aydın Süper Amatör Küme'de Didim Belediyespor, hiç de alışık olmadığı puan kayıplarına devam ediyor. Mavi-Beyazlılar ligin ikinci maçında bu sefer de Davutlar Belediyesppor'a 1-0 mağlup olarak ikinci yenilgisini aldı.
Maçın ilk yarısı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Didim Belediyespor'un ileri uç elemanları bitiricilik sorunu yaşarken, Davutlar Belediyespor ilk ve tek ciddi organize atağında Osman'la Didim Belediyespor filelerini havalandırdı ve soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda başka gol olmadı. Davutlar Belediyespor, 1-0'lık sonuçla 2'de 2 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.
Maçın ilk yarısının zevksiz geçmesi nedeniyle, birçok Didim Belediyespor taraftarı, aynı saatlerde Lig TV'de yayımlanan Turkcell Süper Lig maçını izlemek için ikinci yarıda stadı terketti ve takımlarını yalnız bıraktı. Bu da, Didim Bld takımının bu sezon sevenlerini ne kadar üzdüğünün bir göstergesi olarak yorumlandı.

Maç öncesi iki takımın kaptanları ve hakemler.

Davutlar Belediyespor iddialı
Kuşadası'na bağlı Davutlar beldesinin takımı olaran Davutlar Belediyespor ikinci hafta sonunda ligin ikide iki yapan tek takımı olarak liderliği ele geçirdi. Kulüp Başkanı İbrahim Başlık bu sezon hedeflerinin Ligi mutlaka lider olarak bitirip terfi maçlarına gitmek olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...