Pazartesi, Ekim 20, 2008

Kırklareli derbisinin galibi yok

KIRKLARELİSPOR: 1 BABAESKİSPOR: 1

HABER: METİN KARAKUŞ
Kırklareli Süper Amatör Küme’nin iki köklü takımının mücadelesinde Kırklarelispor ve Babaeskispor 1-1 berabere kaldı.
Kırklareli Atatürk Stadı Çim Saha Tesisleri’nin bakımda olması nedeniyle, maç İnece Şehir Stadı’nda oynandı. Derbi niteliğindeki bu maçı Osman Duygun, Can Öztekin ve Yusuf Yurtsever hakem triyosu yönetti.
Her iki takımında temkinli başladığı karşılaşmada ilk 45 dakika kalelerde gol çıkmadı ve devre golsüz berabere bitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli ve yüksek tempoda başlayan konuk takım Babaeskispor, çok geçmeden tecrübeli oyuncu İlker ile golü buldu: 1–0
Yedikleri golden sonra oyunda dengeyi kuran ev sahibi Yeşil-Beyazlılar, çok geçmeden bu gole Tayfun ile cevap verdiler. 1–1 Maç da bu skorla tamamlandı. Kırklarelispor, Hakan’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle maçı 10 kişi tamamladı.

'Galibiyeti kaçırdık'
Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak yaptığı açıklamada, Kırklarelispor karşında galibiyeti elinden kaçırdıklarını belirtti. Yamak, oyuncularının karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Öncelikle temposu çok yüksek zevkli ve güzel bir maç oldu. İkinci yarıda sahada gol arayan daha istekli takım biz olduk. Aradığımız golü bulmamıza rağmen, üstünlüğümüzü koruyamadık. 1-1’lik sonuca sevinen taraf onlar oldu, biz ise galibiyeti elimizden kaçırmanın üzüntüsünü yaşadık. Yine de yabancı sahadan puanla döndüğümüz için mutluyuz, çünkü maçtan puansızda dönebilirdik.”

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.