Çarşamba, Ekim 29, 2008

Çerkezköy Bld. liderliğini sürdürdü

MALKARASPOR: 0 ÇERKEZKÖY BLD: 5

HABER-FOTO: GÖKHAN BABAYİĞİT
Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 5.hafta karşılaşmasında deplasmanda Malkaraspor ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Belediyespor baştan sona etkili olduğu karşılaşmada rakip filelere 5 gol bırakarak haftayı üç puanla tamamladı.

Rakibi karşısına mutlak üç puan parolası ile çıkan Çerkezköy Belediyespor 19.dakikada Hüseyin’in kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30.dakikasında Çerkezköy Belediyespor’un başarılı orta saha oyuncusu Hasan Koç’un, rakibi ile girdiği ikili mücadelesi sonucu ayak kaval kemiği kırıldı. Hasan Koç yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın ilk devresi Çerkezköy Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Konuk ekip karşılaşmanın ikinci devresinde de atak oyununu sürdürdü. Çerkezköy Belediyespor Hakan ile farkı ikiye çıkardı. İlerleyen bölümlerde Sevgin’in kaydettiği golle skor farkını üçe çıkardı. Kendi evinde mücadele etmesine rağmen Malkaraspor Çerkezköy Belediyespor karşısında istediği mücadeleyi sergileyemedi. Son bölümlerde Kırmızı-Mavililer Mehmet İnal ve Sevgin’in kaydettiği gollerle Çerkezköy Belediyespor karşılaşmadan 5-0’lık üstünlükle ayrıldı. Çerkezköy Belediyespor elde ettiği galibiyet ile puanını 10’a çıkartarak averaj ile liderliğini sürdürdü.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...