Çarşamba, Ekim 29, 2008

Masterler tüm hünerlerini sergiledi

Faal futbol yaşamını noktaladıktan sonra da futboldan kopamayan emektar oyuncular geçen yıllara meydan okurcasına Masterler turnuvalarında tüm hünerlerini gösteriyor. Türkiye’nin en iyi Masterler takımları Manisa’da düzenlenen Turnuvada buluştu. Geçtiğimiz yıl kurulan Aliağa Masterler Takımı (üstte, fotodaki takım), 8 takımın yer aldığı Turnuvada 3. oldu
Manisa, Aliağa, Karşıyaka, Antalya, Afyon, Foça, Kıbrıs ve Çanakkale Masterler Futbol takımlarının katıldığı Turnuva izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Yıllarca Amatör ya da Profesyonel futbol sahalarında ter döken emektar ayakların Manisa’daki buluşmasında Şampiyonluğa Karşıyaka’yı 6-4 Mağlup eden Manisa Masterleri kazandı.
Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı Bülent Kar başta olmak üzere çok sayıda protokol temsilcisi ve sporseverin izlediği karşılaşmalar Saruhanlı Hacıhaliller, Manisa Stadı ve 19 Mayıs Stadında oynandı.
Turnuvanın ilk günü A Grub'unda Aliağa ile Antalya karşı karşıya geldi. Aliağa Masterleri, Antalya’yı penaltı atışlarında 7-6 ile geçti. Gruptaki diğer maçta Karşıyaka, Kıbrıs Masterleri'ni 3–1 mağlup etti. B Grubu'nda ise Manisa, Çanakkale Masterlerini 3-1 mağlup etti. Afyon da Foça masterlerini 3-1 ile geçmeyi başardı.
İkinci gün karşılaşmalarında Karşıyaka, Aliağa Masterleri 5-0 Mağlup etti. Manisa Masterleri de Afyon karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.
Turnuvanın son günü oynanan 3.'lük ve final maçları da sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Aliağa Masterleri ile Afyon Masterleri arasında oynanan 3.'lük karşılaşmasında Emektar futbolcuların yeşil sahadaki mücadeleleri sonucu Aliağa Masterleri sahadan 4-0 galip ayrılarak turnuva üçüncüsü oldu.
Günün sonundaki turnuva finalinde ise Manisa İle Karşıyaka Masterleri karşılaştı. İki tecrübeli takımın mücadelesinde sonuç penaltılarla 6-4 Manisa’nın galibiyetiyle sonuçlandı. Manisa Turnuva şampiyonu olurken, 8 takımın turnuva boyunca zevkli ve mücadeleci oyunları sporseverleri memnun etti.

Aliağa ve Foça Masterleri Cumhuriyet için Sahada
Aliağa Masterleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, dostluk maçında Foça Masterleri ile karşılaşacak. 29 Ekim Çarşamba Saat 14.00’de Aliağa Şehir Stadında başlayacak karşılaşmaya Aliağa ve Foçalı sporseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...