Salı, Ekim 21, 2008

1932 Malatyagücü çok iddialı


Malatya 1. Amatör Küme’de yeni sezonda hedefini değiştirmeyen 1932 Malatyagücü, yapmış olduğu yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi.
Geçen sezonki kadrodan Okan Batman Petrolspor gitti, Kaleci Mehmet Ali üniversite sınavını kazanarak takımdan ayrıldı, Orhan, Abidin ve Fatih Balıkesir Gönen Termal Belediyespor’un yolunu tuttu ancak bu isimlerin yeri çabucak dolduruldu.

Kırmızı-Beyazlılar bu sezon kadrosuna Fethiyespor’dan Kaan, Kayserispor’dan Hasan, İstanbul Büyükçekmecespor’da kaleci Mehmet, Malatyaspor eski paf takımı kaptanı Mikail ve kaleci Yasin, Malatyaspor süper genç takım kaptanı Hakan, Çelikanspor’dan Nihat, Malatya Belediyespor süper genç takımından Fehmi ve Murat, Malatyaspor paf takımı eski oyuncusu Cumali ve Nusaybin Demirspor’da İzzettin’i dahil etti ve hedefini 3. Lig olarak belirledi.

Yeni sezonun zor geçeceğini göz önüne alarak kadronun geniş tutulması gereğini ortaya koyan 1932 Malatyagücü Kulüp Başkanı Aziz Yiğit, “Takımının geçen sezonki kadrosundan önemli oyuncuları kaybetmemize rağmen hedefimizi değiştirmediğimiz gibi kadromuzu daha tecrübeli isimlerle takviye ettik. Hedeflediğimiz 3. Lig için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.
Yabancı oyuncular Felix ve Agustine’nin bir yıllık vizeleri olmadığından zorunlu olarak bu transferleri askıya aldıklarını belirten Aziz Yiğit, “Onları aratmayan transferleri ara transfer döneminde yapmayı hedefleyerek ilimize üçüncü bir profesyonel takım kazandırmak çabasında olacağız” ifadelerini kullandı.
Malatya 1. Amatör Küme’nin bu sezon son derece çekişmeli geçeceği tahmininde bulunan Aziz Yiğit, “Bu sezon ipi göğüsleyen takımlar sanırım 3. Lig’e terfi müsabakalarında daha başarılı sonuç alacaklardır” dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...