Çarşamba, Ekim 29, 2008

Gol düellosu Veliköyspor'un

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in dördüncü hafta karşılaşmasında Veliköyspor kendi evinde Çorluspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresi 2-2 beraber tamamlanırken, ikinci devrede etkili bir oyun sergileyen Veliköyspor müsabakadan 5-3 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapatan taraf oldu. İkinci yarının başlarında rakiple girdiği ikili mücadele sonunda dizinden sakatlanan Hasan Barut ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Karşılaşmada Veliköyspor Tamer, Selami Göral, Selami Tunç, Celal, Ferdi, Musa, Erkan, Erhan, Özgür, Hüsnü ve Hasan ilk on biri ile sahada yerini aldı. Çorluspor ise müsabakaya Günay, İbrahim, Okan, Ahmet Ceylan, Alper, Boğaç, Fatih, Soner, Ercan, Şerif ve Emre ilk on biri ile başladı. Çorluspor ilk dakikalarda 2-0 öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü koruyamadı.
Karşılaşma sonunda Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil soyunma odasına giderek oyuncularını tek tek tebrik ederek kutladı.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.