Çarşamba, Ekim 22, 2008

Alibey’e Kiraz tatlı geldi 2-1

ALİBEYSPOR: 2 KİRAZLITEPESPOR: 1

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Alibeyspor, kendi evinde rakip takımların kâbusu olmaya devam ediyor. Silivri Stadı’nda misafir ettiği Üsküdar temsilcisi Kirazlıtepespor’u da eli boş gönderen Alibeyspor aldığı bu galibiyetle puanını 10’a yükselterek grubunda üçüncü sıraya çıktı.
Maçın ilk yarısına başlayan misafir takım başlama vuruşunun hemen ardından Alibey ceza alanına yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. 1. dakikada Çağdaş’ın vuruşu Alibey kalesinin üst direğinde patladı. 8. dakikada korner atışı kazanan Kirazlıtepe’de Yaşar’ın kullandığı atışa kimse dokunamadı. 19. dakikada Çağdaş ikili mücadelede Ayhan ile girdiği mücadelede rakibini dirsekle düşürdü. Yan hakemin itirazını dikkate alan maçın orta hakem Evren Tanlak, Çağdaş’a gösterdiği direk kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 19. dakikadan sonra 10 kişi mücadele eden Kirazlıtepe’nin morali iyiden iyiye bozuldu. Karşılaşmanın 39. dakikasında sol kanattan Tufan topu Deniz ile buluşturdu, Deniz aldığı topla ceza alanı çizgisine kadar indi ve ortada boş olan Feyyaz ile buluşturdu. Feyyaz güzel bir plase vuruşla takımının golünü attı 1-0. Maçın ilk yarısının bu sonuçla bitmesi beklenirken Kirazlıtepe ceza alanı içine topla giren Tahsin düşürüldü, maçın orta hakemi penaltı atışına hükmetti. Atışı kullanan Deniz ilk yarının skorunu tayin eden golünü attı: 2-0.
Alibeyspor, eksik kalan rakibini ilk yarıda attığı gollerle geçti.

Maçın ikinci yarısında tam bir orta saha mücadelesi yaşandı. 62. dakikada orta alanda topu çalan Kirazlıtepeli oyuncular Alibey kalesine yüklendi. Sağ çaprazda topla buluşan Cengiz kaleci Ömer’i avladı 2-1. Bu dakikadan sonra her iki taraf da bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı ve maç Alibey’in üstünlüğü ile noktalandı.
Stat: Silivri Stadı
Hakemler: Evren Tanlak 8, Gökmen Dağ 8, Ali Orkun Akpınar 8
Alibeyspor: Ömer 7, Murat 8, Yusuf 7, Ayhan 8, Mehmet 8, Cenk 8, Feyyaz 8 (dk 80 Barış 7), Bedri 7, Deniz 8 (dk 90 Serhan 7), Tahsin 9, Tufan 8 (dk 70 Gürkan ?)
Kirazlıtepespor: Ergin 7, Ercan 6 (dk 46 Cengiz 7), Turgay 6, Nedim 7, Abdurrahman 7, Adem 7, Uğur 8 (Dk 54 Tuncay 6), Semih 6 (dk 46 Volkan 7), Yaşar 5, Mustafa 8, Çağdaş 6 Skor: 2-1
Goller: Feyyaz (39), Deniz (45 pen) / Cengiz (62)
Kırmızı Kart: Çağdaş (19) (Kirazlıtepe)
Alibey’i yalnız bırakmadılar

Alibeyspor’un Kirazlıtepe’yi 2-1 yendiği maçta Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan maçın başlamasına az bir zaman kala stada geldi. Maçı izlemek için Silivri Stadı’na gelen Başkan Hüseyin Turan sahada ısınan Alibeysporlu futbolculara başarılar diledi. Öte yandan Alibey-Kirazlıtepe maçını izleyenler arasında, Silivri Belediye Başkan Yardımcılarından Metin Karakaş, Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın da vardı.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.