Çarşamba, Ekim 29, 2008

'Babaeskispor iyi yolda'

HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Babaeskispor’un Antrenörü Günay Benice, hafta sonu alınan başarılı sonuçla takımın hedefinden şaşmadığını bir kez daha kanıtladığını belirtti.
Pınarhisarspor’u farklı skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Babaeskispor, hiç ara vermeden Ahmetbey Güvenspor maçı hazırlıklarına 100.Yıl stadında başladı.
Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, antrenman’da yaptığı açıklamada, Babaeskispor’un Şampiyonluk hedefinden şaşmadığını alınan farklı sonuçla gösterdiğini belirtti. Benice, takımın artık istediği form konumuna geldiğini belirterek, şunları kaydetti: “İlk haftalarda evimizde ve dışarıda oynadığımız maçlarda aldığımız beraberlik sonuçları bir anda kafalarda soru işareti bırakmış olabilir ama bu hafta oynadığımız futbolla iyi yolda olduğumuzu kanıtladık sanırım. İşimiz kolay değil, yeni bir takım yarattık, bunun verimlerini almak için çok çalışıyoruz. Bize güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz, Babaeskispor sezon öncesi hedeflediği Şampiyonluk yarışında olduğunu oynadığı oyun ile bir kez daha göstermiştir.”

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.