Çarşamba, Ekim 29, 2008

Yazlı: Dudulluspor lige havlu atmadı


İstanbul Süper Amatör 2. Grup'ta mücadele eden, oynadığı 7 maçta da puan kazanamayan ve bu hafta Mimarsinan Belediyespor'la oynayacak olan Dudulluspor'da Kulğp Başkanı Ali yazlı, Yeşil-Beyazlılar'ın daha havlu atmadığını söyledi.
Ali Yazlı, "Bu sezondaki gidişata akıl sır erdiremiyoruz. Maçlara iyi başlamamıza rağmen, oynadığımız 7 maçın 4'ünde öne geçtiğimiz halde ilerleyen dakikalarda, kolay goller yedik. Bu eksikliğimizi bir an önce gidermeliyiz. Ama biz mutlaka, bu ligde kalacağız. Bazı çevrelerin ‘Dudullu Süper Amatöre havlu attı’ iddialarına futbolcularım bu hafta gereken cevabı sahada verecektir. Buna ben ve yönetici arkadaşlar inandığı gibi, futbolcularım da inanıyor" dedi.
Yazlı ayrıca, "Bu hafta oynanacak olan Mimarsinan Blelediyespor maçı, her iki takım içinde ligde kalma yolunda çok önemli. Sonuç ne olursa olsun; yeni dostluklarn kazanılacağı bir maç olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...