Salı, Ekim 14, 2008

İFA Spor'dan açıklama

İstanbul Süper Amatör Küme'de pazar günü oynanan Dikilitaş - İFA maçıyla ilgili olarak İFA Spor genel sekreteri Aygün Atam bir açıklama yaptı. Atam, tüm tarafları sağ duyuya davet ederken, bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için yönetim olara üstlerine düşen tüm görevleri yerine getireceklerini dile getirdi.

Atam'ın açıklaması şöyle:

"12.10.2008 Pazar günü Ayazağa Spor Tesislerinde İfa Spor ile Dikilitaş Spor kulüpleri arasında oynanan futbol müsabakası sonrasında fahiş hakem hatalarının sebebiyet verdiği hoş olmayan olaylar tüm futbolseverleri olduğu gibi İfa Spor kulübü camiasını da derinden üzmüştür.
Karşılaşma boyunca hatalı karar veren hakeme karşı İfa Spor taraftarının tepkisi tamamiyle hakeme karşı olup, sitemimiz onlaradır. Haber kanalları bu olayla ilgili olarak neden hakem boyutuna gitmiyor? Neden hakemin maç bittikten sonra seyircimize dönüp alaycı gülüş sergileyerek seyircimizi kışkırttığını yazmıyor? Bunlar olayların çıkmasındaki en büyük nedendir ama kimse yazmıyor bunları. Hakemin bizim penaltımızı vermediğini ve hakkımı yediğini de izleyen herkes gördü. Bizim yenilmeye tahammülümüz var ama hakkımızın yenmesine tahammülümüz yoktur. Olayların yanlış olduğunu ve bazı tepkilerin de yanlış olduğunu da burdan söylemek isterim.

Bazı arkadaşlar hoş olmayan yazılar yazmış. İfa Spor Sahası'na gelemediklerini söylediler. Ben bunlara karşı o sözü söyleyen arkadaşları çay içmeye davet ediyorum ve yaptığımız olayı söylesinler ben de cevap vereyim. Asılsız sözlerdir bunlar lütfen bu şekilde yazılara son verin.

İfa Spor Kulübü olarak dışarda kötü bir imajımızın olduğunu düşündürüyorlar bize ama şimdiye kadar pek az kişi çıkan olaylarla ilgili olarak bizden bir bilgi almıştır ne bu olayda nede bundan önce çıkan olaylarda. Bunun nedenini pek anlamış değilim. Bizim hatalarımız da olmuştur fakat İfa Spor Tarihinde küfürsüz seyirci olarak anıldığı yılları kimse ortaya çıkarmak istemiyor.
Biz genç yöneticiler olarak şu sözle yola çıktık: “Rakiplerimiz Düşmanımız Değil, Varlık Sebebimizdir.” Ve bu sözün herzaman arkasında olacağız. Tabiki bazen istenmeyen aksilikler de yaşanmıyor değil fakat önemli olan bu istenmeyen aksiliklerin üstesinden gelmektir işte ozaman birşeyler başardığınıza inanırsınız.
Ayazağa ile çıkan olayları gözardı edemeyiz. Fakat bu olayı uzatmak ve dallandırmak da istemiyoruz. Yaralanan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.
Bundan sonraki müsabakalarda böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Biz İfa Spor Yönetimi olarak bunun üstüne gideceğimizi de burdan bildirmek istiyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ifa spora başarılar çekmecenin sayılı ve tek amatörde iyi takımlarından biri dir

Adsız dedi ki...

ifa spor her zamanki gibi iyi başladı ve düşüşe geçti.aynı süper ligdeki anadolu takımları gibi

Adsız dedi ki...

Sefaköy kartal taraftarıyım ancak bölgemizin köklü bir kulübü olan ifa yı takdirle takip ediyorum. gerci gecen hafta hos olmayan bi takım olaylar olmus ama umarım hic bir futbol müsabakasında o tür olaylar bir daha tekrar etmez. Gectiğimiz yaz k.çekmecemizi hatta istanbulumuzu Türkiye şampiyonasında temsil eden ifa yı tebrik ediyorum.

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..