Pazartesi, Eylül 01, 2008

Uzunköprü'de dostluk kazandı

UZUNKÖPRÜSPOR: 2 BABAESKİSPOR: 2

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Babaeskispor, yeni sezon öncesi Edirne 1. Amatör Küme ekiplerinden Uzunköprüspor ile yaptığı özel karşılaşmada rakibiyle 2–2 berabere kaldı. Uzunköprüspor'un 2008–2009 yılı yeni sezon açılışı nedeniyle oynanan özel karşılaşmada dostluk kazandı.
Uzunköprü Ergene Stadı'nda oynanan karşılaşmada, konuk takım Babaeskispor, Uzunköprüspor karşısında üstün oyunu sonucunda 2–0 öne geçmesine rağmen maç sonunda skoru koruyamadı ve karşılaşma 2–2 berabere sonuçlandı.
Babaeskispor'un gollerini 24'te Yiğit ve 56'da Emrah kaydetti. Uzunköprüspor'un golleri ise 59'da Burak ve 65'te Tuna'dan geldi.
Babaeskispor'da Emrah, karşılaşmanın 88. dakikasında hakemin kararına itiraz edince, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
Babaeskispor Antrenörü Günay Benice yaptığı açıklamada, özel karşılaşmada sonucun önemli olmadığını belirtti. Benice, yeni sezon öncesi oynanan karşılaşmada tüm futbolculara şans verdiğini belirterek, şunları kaydetti: "Karşılaşma süresince rakip takım karşısında oyunda etkili ve üstün olan taraf bizdik. Güzel oyunumuzu skora da yansıttık ama bu sonucu maç sonunda koruyamadık. Bu bir özel karşılaşmadır, sonuç hiç de önemli değildir, önemli olan oyuncularımızın rakip oyuncular karşısında performanslarını görmekti. Uzunköprüspor'a gösterdikleri misafirperliklerinden dolayı teşekkür ediyor ve yeni sezonda başarılar diliyorum."

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...