Pazar, Eylül 28, 2008

Silivrispor 3 yıl sonra evinden mağlup


SİLİVRİSPOR: 0 BAYRAMPAŞASPOR: 2

Stat: Silivri Stadı
Hakemler: Erdem İpek, Ali Parlak, Erdoğan Cebe
Silivrispor: Cüneyt, Fatih, Musa, Özgür, Levent, Cemal, Oğuz, Erkan, Volkan (dk 74 Atay), Murat (dk 57 İlhami), Yüksel (dk 46 Burak)
Bayrampaşaspor: Ahmet, Tayfun, İbrahim, Sedat, Ali, Ali Ekber, Fırat (dk 84 İbrahim), Kubilay, Sabri (dk 69 Burak), Tugay, Cemal (dk 52 Yücel)
Goller: Tugay (47), Burak (90+4)
Kırmızı Kartlar: Cemal (74) / Tayfun (85)

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta sezona güzel başlayan ve geçen hafta güçlü Tuzla’yo deplasmanda yenen Silivrispor, sahasında Bayrampaşaspor’a 2-0 mağlup oldu.
Silivri Stadı’nda oynadığı üç yıl boyunca hiçbir resmi müsabakada yenilgi yüzü görmeyen Silivrispor mevcut yönetiminin basiretsiz uygulama ve kararları sayesinde muhteşem taraftarını üzdü. Maçın başlama düdüğü ile birlikte oyundaki ağırlığını açıkça hissettiren Silivrispor orta alanda üstünlüğü eline tuttu. Kadrodaki oyuncuların sahadaki dizilişlerinin yanlışlığı takımın bitişini sağladı. Daha önce hiç oynamadığı mevkilerde oynayan oyuncular bocaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Bu yarıda gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıda, 47. dakikada Silivrispor’un sağ kanadından Bayrampaşa bir serbest atışı kazandı. Kazanılan bu atışı Tugay kullandı. Orta şut karışımı atış kullanan Tugay’ın vuruşunu tüm oyuncular seyretti. Atıştan sonra defansa çarpan top ağlara gitti 0-1. Dakikalar geçtikçe sonuç değişmedi ve uzatmaların 4. dakikasında Burak kontratakla Silivri ceza alanı içine kadar girdi ve kaleci Cüneyt’i avladı: 0-2. Silivrispor aldığı bu mağlubiyetle ligde ağır bir yara aldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Silivrisporlu taraftarlar rakip Bayrampaşaspor’lu oyuncuları alkışladı. Yine taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Futbolcu kardeşlerimizi tebrik ederiz, çok zorlu bir deplasmandan galibiyetle döndüler.

Adsız dedi ki...

Bu Hafta yüceL uLusoya dıkkad edıLsın bayrampaşada sakadlıkdan tamamen kurduldu ..

Adsız dedi ki...

SİLİVRİYİ BİZDE YENDİK
Bu haberi yazan kişinin dünyadan haberi yok. Silivrispor u Sinopözlem olarak kendi sahasında 3-1 yendik bizim dışımızdada silivride yenenler oldu. Silivriyi bu kadar pohpohlamayın.

Adsız dedi ki...

yönetim zayıf kaldı

Adsız dedi ki...

turgay abi bir an önce görev basına bu işi senden baska bilen yok bölgede cocukların eline kaldık

Adsız dedi ki...

kaptan ne oldu ya simdikonussanabakalım

Adsız dedi ki...

bunun bayrampaşasida var silivrispor;) 3 numara dikkat et kendine abicim!!!!

Adsız dedi ki...

bır sılıvrı cocugu olarak sılıvrının her macını ızlıorum.sılıvrının3 aradan sonra sılıvrımızde yenıldıgı dogrudr arkadaslar.bayrampasayıda tebrık ederız.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...