Salı, Eylül 30, 2008

Kapaklıspor tat vermedi

KAPAKLISPOR: 2 VELİMEŞE BLD.SPOR: 2

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ Süper Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden Kapaklıspor, evinde konuk ettiği 1.Amatör ekiplerinden Velimeşe Belediyespor ile yenişemedi: 2-2

İki takım karşılaşmaya şu onbirlerle başladı:
Kapaklıspor: Serdar-Tolga-Semih-Canip(Hakan)-Tayfun-Orçun-Gürkan-Soner-Resul-Bahadır-Caner
Velimeşe Bld: Tolga-Ümit-İbrahim-Eray Albayrak-Eser-Selçuk-Samet İzgi-İsmail (Murat)-Ahmet-Eray Cem-Emrah Tonguç

Konuk ekip 44.dakikada Ahmet’in güzel vuruşu ile öne geçerken 45.dakikada uzun tartışmalara neden olan Resul’un penaltı golüne engel olamadı ve devre 1-1 tamamlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Kapaklıspor Gürkan’ın 48.dakikada kafa vuruşundan kazandırdığı golle 2-1 öne geçerken Velimeşe Eray Cem’in 71.dakikada sert ve düzgün vuruşuyla eşitliği sağladı. Maç 2-2 tamamlandı.
Genel olarak ortada geçen maçta Kapaklıspor’un 1.amatör takımı kimliğinden henüz kurtulamadığı gözlemlenirken; Velimeşe Belediyespor takımı diri ve mücadele gücü yüksek maçta iyi futbol ortaya koyarak grubunda şampiyonluk yarışında favori Çerkezköy Site’ye gözdağı verdi.
Velimeşe Belediyespor, oynadığı futbolla en büyük rakibi Sitespor'a gözdağı verdi.
Kapaklıspor'un henüz lige hazır olmadığı gözlemlendi.
Maçtan önce görüşlerini aldığımız Kapaklıspor’un teknik direktörü Zafer Çavuş (fotoğrafta)
İç transferde Tayfun, Resul, Canip, Mehmet, Hakan, Soner, Gürkan, Tolga, Furkan, Erdi, ve askerden dönen Samet’le tekrar anlaştıklarını, yine 13 Kasım’da vatani görevlerini tamamlayacak Ayhan ve Hamit’inde takıma katılacaklarını dile getirirken alt yapıdan Mert, Barış, Tuna,Gökhan ve Emre’nin gerekli görüldüğü durumda A takıma alınacağını ifade etti. Çavuş, dış tranferi henüz tamamlamadıklarını, şu ana kadar Büyükyoncalıspor’dan kaleci Serdar ve Serkan’ı, Sarayspor’dan Bahadır ve Semih’i, Beycilerspor’dan Caner’i, Vizespor’dan Coşkun’u, Çorlu Sanayispor’dan Ercan’ı alırken aynı zamanda Hüseyin ve Erdal’a filiz lisans çıkarttıklarını ifade etti.
Bu sezon yabancısı oldukları Tekirdağ Süper Amatör Küme’ye adapte olmaya çalışacaklarını ifade eden Zafer Hoca öncelikli hedeflerinin ilk yıllarında orta sıralarda tutunmak olduğunu dile getirdi.

1 yorum:

ismail inan dedi ki...

velimeşe çıkar kapaklı düşerr ;)

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.