Salı, Eylül 30, 2008

Kaymakama Babaeskispor forması


HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Kırklareli Amatör Süper Lig futbol takımlarından Babaeskispor’un Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, Kaymakam Mustafa Demir’e adının yazılı olduğu 39 numaralı forma hediye etti.
Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak’ı makamında kabul eden Kaymakam Demir’e üzerinde “Mustafa Demir” ve Babaeskispor Kulübü” yazan 39 numaralı forma hediye edildi.


İlçe Merkezinde ve Kırsal alanlarda yaptığı sportif etkinliklerle halkın sevgisini kazanan, Kaymakam Demir, çağdaş sporun, alt yapısının sağlıklı gelişmesi ile mümkün olacağını belirterek, şunları kaydetti: “Bu amaçla tüm orta öğretim okullarında spor kulüpleri kurulması talimatını verdim. Bazı okullarımız kurdu, bazı okullarımız da kurma çalışmalarını sürdürüyorlar. Sporun her dalına katkı sağlamamız ve çağdaş gelişimine öncülük etmemiz için okullarımızda sporu etkin bir hale getirmemiz gerekmektedir. Ancak, bu şekilde İlçemizde hem başarı hem de sağlıklı bir gelişim sağlamış oluruz.”Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak ise, Kaymakam Demir’e, İlçe sporuna verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.