Pazar, Eylül 28, 2008

Yeşilova'dan yedi ok


YEŞİLOVASPOR: 7 KULAKSIZ OKSPOR: 0 (BG)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul B Gençler Ligi 8. Grup’ta Küçükçekmece Yeşilovaspor ile Kulaksız Okspor karşı karşıya gelirken ev sahibi takım sahadan 7-0 galip ayrıldı.
Yeşilovaspor 5. dakikada Mustafa Ataş’ın golüyle 1-0 öne geçti. 11’de Mustafa Bayrakçı skoru 2-0 yaptı. Farkı artırmak isteyen Yeşil-Beyazlılar’da 15’te Mustafa Bayrakçı skoru 3-0 yaptı. Daha sonra, karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Mustafa Ataş kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı ve ilk yarı 4-0 Yeşilovaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Yeşilovaspor’da Mustafa Bayrakçı hat-trick yaparak kendisinin üçüncü, takımının beşinci golüne imza attı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Burak, girer girmez golle tanıştı ve skor 6-0 oldu. Arka arakaya gelen gollerle Okspor’da şaşkınlık devam etti. Bu sefer Mustafa Ataş da hat-trick yaptı ve maçın sonucu belli oldu: 7-0.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

AMATÖRLERE YAPTIĞIN KATKILAR SEBEBİYLE TEŞEKKÜRLER. ŞİMDİDEN BAYRAMINI KUTLARIM. ZAFER KÖPRÜ

Adsız dedi ki...

cmartesi esnaf b.gençleri izledim çok güzel futbol seyrettim 9-10-11 no iyi alaşıyor 6-8 biraz çabuk olsa daha iyi olacak soradan oyuna giren 3 kuçükcoçukta iyi frikikbile atti direkten döndü.tam bir takım olacaklar.yanlız bu takım ilk maçta 5 gol yemiş anlamadım.bu takımı herkese seyretmesini tavsiye edirum.bir spor sever.

Unknown dedi ki...

Güzel bir maçtı Ben Okspor'dan 6 Numara ( kaptan ) Siteye Teşekkürler.Eksiklerimiz Var TamamLayıp Lige Asılıcaz İnş. :D
Veli@tiryaky.com

Adsız dedi ki...

yeşilova esnaf adı niye adı k.çekmece yeşilova değişti anlamadım.herkes esnafspor biliyor k.çek.yesilovo kendi üyeler bıle kabul etmiyor.isterse yönt.krl.bir maçta taraftara söylesın kimın maçı diye rakıp takım dahil.esnafspor istanbulda alt yapısıyla tanınır.lütfen esnafsporu ilçelerimizdeki esnafı yok ettiğimiz gibi yok etmiyelim bu yanlıştan dönün.not.sayfanızda bültendeki gibi esnafspor gecerse ziyaretçi dahada artaçaktır.bütün sporsever ve amatöre gönül vermiş basın mesuplarının bayramını en içten dileklerimle kutlarım.bir taraftar.

Adsız dedi ki...

bu esnafspor b.genç güzel futbol oynuyor.ama onlara tavsiyem sakın a.takımını izlemesinler bildiklerinide unuturlar hocalarıda dahıl.ben seyrettim keşke seyretmeseydım futbol adına bırşey görmedim gören varsa 4nolu baska kımse yok .bütün amatör emekçilerin bayramını kutlarım.

Adsız dedi ki...

Hasbi Hocam nasılsın?

Adsız dedi ki...

ßen Hasbi Hocayı Hergün Görüyorum.. Ama Hoca ßuraya girermi biLemiyorum ßence Girmez :D

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.